טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לאבא שלי גילו לפני חודשיים וחצי גידול בראש לבלב עם גרורות בכבד.אבא שלי מתחיל טיפול כימוטרפיה בשבוע הבא. הייתי רוצה לדעת עם במקרה כזה טיפול בדיבקון יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנה שלום מחקר שנערך בגרמניה, של איסוף חולים עם סרטן לבלב גרורתי שטופלו עם גמציטבין או כל תשלובת כימתרפית אחרת השווה בין אלו שקיבלו טיפול באיסקדור לאלו שלא. הקבוצה שקיבלה הראתה שיפור במשך החיים ושיפור באיכות החיים לעומת אלו שלא קיבלו. כעת נערך מחקר אקראי, פתוח בחולים עם סרטן לבלב גרורתי אשר מתוכנן לכלול 450 חולים, עד כה נכנסו 250, עדיין אין ניתוח ביניים, אך מדיווח מהמחקר עולה שהכיוון מעודד וחלים שקיבלו איסקדור היו פחות מאושפזים בבתי חולים עקב סיבות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים