מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אגן כליות מורחבליאת18/08/2012
דר בן מאיר שלום
בני בן ה-4 חודשים יעבור בחודש הבא ניתוח לתיקון אגן כליות מורחב בבית חולים שניידר ...אצלך .
לפני כחודשיים היינו אצלך בייעוץ לגבי הניתוח ושכחתי לשאול :
הניתוח מתבצע בטכניקת הפיאלופלסטיקה או בטכניקה הלפרוסקופית ?
במידה ובשניידר מנתחים בשיטה הישנה (פיאלופלסטיקה) האם לאור גילו של בני היית ממליץ לי לנתח בבית חולים אחר שמבצע בשיטה היותר חדשנית? הבנתי שמדובר במינימום כאבים ,החלמה מהירה יותר ,צלקות קטנות ומשך אישפוז קצר .
אודה לתשובתך
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגן כליות מורחב
ליאת23/08/2012בבקשה תענו לי ,הניתוח יתקיים בעוד שבוע וחצי ואנחנו מאד מבולבלים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח אגן כליות מורחב - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר24/08/2012ליאת שלום,
אנו מנתחים בשיטה פתוחה בגיל צעיר מכמה טעמים:
1. אורך הצלקת קטן מאד דומה לאורך של תיקון בקע ולכן אסתטית אינו משמעותית שונה מ 3 צלקות קטנות בבטן הנחוצות בגישה לפרוסקופית.
2. משך אשפוז אצל רוב הילדים (אם אין סיבוכים) בין 2-3 ימים.
3. משך הניתוח קצר יותר מניתוח לפרוסקופי כשעה נטו.
4. אחוז ההצלחה בניתוחים פתוחים מעל 97%
הניתוח הלפרוסקופי קשה יותר טכנית, בעתיד נעבור לניתוחים על-ידי הרובוט ועד אז בחרתי שלא לנתח ילדים קטנים בשיטה זו.
אני יודע שיש מקומות שמנתחים בשיטה לפרוסקופית גם ילדים קטנים, אינני יכול לתת פרטים על שיעור ההצלחה, סיבוכים והחלמה וראוי לברר פרטים אלה אצל המנתחים
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגן כליות מורחב
ליאת25/08/2012דר בן מאיר
תודה רבה על התגובה המפורטת ....
נתראה בעוד שבוע וחצי
שיהיה לנו בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן החלמה מניתוח הידרונופוזיס
יוסף12/09/2012שלום דוקטור רציתי לדעת מה משך ההחלמה מניתוח אגן כליות מורחב בשיטה הישנה -הפתוחה בטכניקת הפיאלופלסטיקה כלומר עד הוצאת התפרים וחזרה מלאה לתפקוד מלא כולל ספורט והכל והאם השיטה החדשה זמן ההחלמה הסופית הוא יותר קצר? תודה רבה מראש זה מאוד חשוב לי אני ספורטאי וזה מאוד קריטי לי תודה מראש!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)