זמן החלמה מניתוח הידרונופוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן החלמה מניתוח הידרונופוזיס
    יוסף
    13/09/2012

שלום דוקטור רציתי לדעת מה משך ההחלמה מניתוח אגן כליות מורחב בשיטה הישנה -הפתוחה בטכניקת הפיאלופלסטיקה כלומר עד הוצאת התפרים וחזרה מלאה לתפקוד מלא כולל ספורט והכל והאם השיטה החדשה זמן ההחלמה הסופית הוא יותר קצר? תודה רבה מראש זה מאוד חשוב לי אני ספורטאי וזה מאוד קריטי לי תודה מראש!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זמן החלמה מניתוח הידרונופוזיס - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    14/09/2012

שלום רב,
    בין 4-7 שבועות
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.

יוסף
    19/09/2012

תודה רבה דוקטור. מה אחוזי ההצלחה בשיטה החדשה לעומת הישנה ? היא מומלצת על ידך? והאם משך זמן ההחלמה בה יותר קצר? תודה רבה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך. - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    19/09/2012

יוסף שלום,
    עצתי החמה לך, לא "לעגל" פינות ולפנות לאורולוג ילדים על-מנת לשבת ולדבר על כך בצורה מקצועית ורצינית ולא להסתפק בתשובה חלקית דרך הפורום.
    דר' בן-מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו