בעיה במתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה במתן שתן
    ילד
    25/10/2012

שלום,
    הייתה לי בעיה ביצירת זרם שתן והרגשה שכל הזמן יש לי שתן, פניתי לרופא משפחה הוא הביא לי תרופות (סדורל ואנטיביוטיקה) הם עזרו מאוד ולתקופה של שבועיים בערך. הבעיה עברה אבל נשארו דברים מסויימים, קושי במתן שתן בבוקר, כלומר אם אני קם ומרגיש שיש לי להשתין, אני ניגש לשירותים וצריך לשבת כמה דקות על האסלה. וגם אחרי אוננות הייתה הרגשה של שתן, וצריך לחכות חצי שעה בערך עד שאפשר להשתין. עכשיו הבעיה חזרה, בשלמותה פניתי לאורולוג והוא אמר שהבדיקת שתן תקינה וגם הוא בדק את האיבר מין פיזית ואמר שהכל תקין, והפנה לאולטרהסאונד.
    אני רוצה לציין שחל שיפור מההתחלה פעם היה קושי ממש בלהשתין, והרגשה מאוד חזקה שיש שתן, היום זה הרבה יותר חלש.
    פרטים אישיים, בן 16 בריא, לא הייתה לי שום בעיה רפואית לפני. פשוט משום מקום הבעיה הזו הגיעה ומשגעת אותי... אה ואני רוצה גם לציין שאמי מכינה מיץ פטרוזיליה, זה מקל על התסמינים. יותר קל לתת שתן. אה ושכחתי לציין שיש קושי ביצירת זרם אני חייב לשבת והשתנה בעמידה לא היה בא בחשבון היום כבר אני לרוב מצליח.
    באולטרהסאונד הכל תקין. כאילו אין שארית שתן, ערמונית תקינה, כליות גם ואין אבנים.
    ויש מצב שזה קשור לכאבי גב? כי לפעמים שאני מתכופף/רץ כואב לי בגב התחתון. או שאני קם בבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה במתן שתן

הוספת תגובה

• בעיה במתן שתן - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    30/10/2012

שלום רב,
    התאור שלך מצריך ברור אורולוגי ונראה שהתחלת ברור שצריך להשלימו.
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו