כמה שאלות על ילדה בת 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות על ילדה בת 5
    ענת
    24/01/2013

שלום,

הילדה שלי בת 5 ו-3 חודשים, בגן חובה.
    יש לי כמה שאלות.
    1) היא הולכת להתפנות מספר מועט מאוד של פעמים ביום בין 3 ל-4, למרות ששותה רגיל.
    האם זה מצב תקין מבחינת הגוף? אני לא יודעת אם היא מתאפקת ממש הרבה זמן או שהגוף שלה נותן פחות שתן?
    היו מצבים השנה שברח לה כמה פעמים פיפי ביום מכיוון שהייתה מאוד עסוקה במשחק והתאפקה יותר מדי.
    2) מדי פעם בורח לה פיפי בלילה, זה קורה בד"כ בתחילת הלילה כשהשינה עמוקה יותר - לפעמים היא מתחילה להבכות מתוך שינה, אבל לא מצליחה להתעורר ובורח לה - האם זה עוד סביר בגיל הזה או דורש טיפול עכשיו?
    לפעמים זה קורה כי היא פשוט לא הלכה לשירותים סמוך לשינה, אלא כמה שעות לפני ולפעמים למרות שהלכה (כנראה שתתה יותר מהרגיל).
    אודה לתשובה מכיוון שאנחנו לא יודעים אם כל המצב סביר או דורש טיפול.

תודה רבה!!
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות על ילדה בת 5

הוספת תגובה

• כמה שאלות על ילדה בת 5 - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    31/01/2013

שלום רב,
    לא נשמע כמו משהו שדורש ברור, מעל 3 פעמים נחשב כתקין
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסך שאלה

ענת
    05/02/2013

שלום, תודה על תשובתך.
    בכל שאת אשאל שוב... אמרת שמעל 3 זה תקין.
    יש ימים (אני לא יודעת כמה כי אני לא יודעת מה קורה בגן) שהיא הולכת רק 3 פעמים.
    האם 3 זה בסדר??

תודה,
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו