לא משנה העיקר מה שכתוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא משנה העיקר מה שכתוב
    ברק גוזמן
    26/02/2013

אני ברק גוזמן בן 9 ואני פונה אליכם בעקבות אצירת שתן מלוות בכאבים חזקים מאוד בבטן התחתונה .

בחופש הגדול עברתי כריתת אפנדיציט ואורכלציסט לפני כן הייתה לי אצירת שתן עם כאבים בבטן תחתונה מלוווים גם כן באצירת שתן( רק עם קטטר) לאחר כריתת האורכלציסט הכ הסתדר וחזרתי לחיים נורמלים ולהטלת שתן בצורה נורמלית.

לפני כחודש מהיום הייתה לי אצירת שתן חד פעמית ובמשך אותו שבוע בתהליך הדרגתי הגעתי למצב של אצירת שתן קבועה כעבור כמה החלו כאבים מאוד חזקים באזור שלפוחית השתן ( כאבים כמו שהיו בחופש וחזקים אפילו יותר) לפני כשבוע עברתי בדיקת ארודינמיקה שהראתה שאני לא מרגיש שתן וגם בדיקת MRI הלכתי לנוי רולוג ילדים שאמר שאין לי שום דבר נוי רולוגי כאביי מתחזקים כל הזמן,

אשמח לשמוע כמה חוות דעת נוספות

בתודה מראש ,ברק גוזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא משנה העיקר מה שכתוב

הוספת תגובה

• לא משנה העיקר מה שכתוב - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    04/03/2013

שלום ברק,
    במצב הנתון עליך לצנטר כפי שתודרכת ואני משוכנע שצינטור סדיר יקל עליך מאד על הכאב. לא זכור לי שעדיין ביצעת בדיקה אורודינמית, אך מובן שיש להשלימה
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו