מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתן שתן בתדירות גבוההענת קורן27/03/2013
שלום רב,
יש לי ילדה בת 7, בדרך כלל בריאה. בחודשים האחרונים, הילדה לא מפסיקה לרוץ לשירותים כל 5 - 10 דקות, ובכל פעם יוצא לה שתן. עשיתי לי מיליון בדיקות שתן, שיצאו תקינות, כולל תרביות, בדיקת סוכר, אוטראוסנד שתן + כליות, שהדגים הכליה הימנית בקוטר אורכי 8.5 ס"מ, הכליה השמאלית בקוטר אורכי 7.8 ס"מ, אין עדות להידרונפרוזיס או להסתיידות פתולוגית, כיס השתן הודגם היטב וגבולותיו סדירים, לאחר התרוקנות, נמדדה שארית שתן - 16 סמ"ק.
הילדה כבר ממש מיואשת וגם אני, אי אפשר ללכת לשום מקום, מכיון שהיא צריכה כל רגע פיפי, לפעמים גם הטיפה האחרונה לא יוצאת לה וזה משגע אותה, בבית הספר כבר מעירים לה שהיא יוצאת יותר מדי. בלילה היא קמה בין פעם-לפעמיים לעשות פיפי, דבר שלא היה קורה מקודם.
הילדה לא שותה הרבה, ובתור ילדה קטנה היא היתה אלופה בהתאפקויות.
אשמח, אם תעזרו לי לפתור את הבעיה ואולי להפנות אותי לבדיקה מסוימת שיכולה לתת לי תשובה יותר עניינית.
בתודה מראש
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן שתן בתדירות גבוהה - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר02/04/2013שלום רב,
אם התופעה אינה משתפרת בתוך מספר שבועות פנו לאורולוג ולאחר ברור קצר ניתן להתחיל טיפול תרופתי שיכול לעזור באם הרקע אינו רגשי
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)