מתן שתן בתדירות גבוהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן שתן בתדירות גבוהה
    ענת קורן
    27/03/2013

שלום רב,
    יש לי ילדה בת 7, בדרך כלל בריאה. בחודשים האחרונים, הילדה לא מפסיקה לרוץ לשירותים כל 5 - 10 דקות, ובכל פעם יוצא לה שתן. עשיתי לי מיליון בדיקות שתן, שיצאו תקינות, כולל תרביות, בדיקת סוכר, אוטראוסנד שתן + כליות, שהדגים הכליה הימנית בקוטר אורכי 8.5 ס"מ, הכליה השמאלית בקוטר אורכי 7.8 ס"מ, אין עדות להידרונפרוזיס או להסתיידות פתולוגית, כיס השתן הודגם היטב וגבולותיו סדירים, לאחר התרוקנות, נמדדה שארית שתן - 16 סמ"ק.
    הילדה כבר ממש מיואשת וגם אני, אי אפשר ללכת לשום מקום, מכיון שהיא צריכה כל רגע פיפי, לפעמים גם הטיפה האחרונה לא יוצאת לה וזה משגע אותה, בבית הספר כבר מעירים לה שהיא יוצאת יותר מדי. בלילה היא קמה בין פעם-לפעמיים לעשות פיפי, דבר שלא היה קורה מקודם.
    הילדה לא שותה הרבה, ובתור ילדה קטנה היא היתה אלופה בהתאפקויות.

אשמח, אם תעזרו לי לפתור את הבעיה ואולי להפנות אותי לבדיקה מסוימת שיכולה לתת לי תשובה יותר עניינית.
    בתודה מראש
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן שתן בתדירות גבוהה

הוספת תגובה

• מתן שתן בתדירות גבוהה - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    02/04/2013

שלום רב,
    אם התופעה אינה משתפרת בתוך מספר שבועות פנו לאורולוג ולאחר ברור קצר ניתן להתחיל טיפול תרופתי שיכול לעזור באם הרקע אינו רגשי
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו