מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא מודאגתרותי חכים06/04/2008
שלום רב,
יש לי ילד בן שנה ואחד עשרה חודשים, בביקור אצל רופא מטפל ולאחר בדיקה של האשכים
הרופא נתן לי הפנייה לרופא אורולוג ממוחה בטענה שיש איזשהיא בעיה.
בפניה הרופא רשם " אשך שמאל נמוש במפסעה ולא בשק"
הרופא הפחיד אותי ואמר שכנראה יש לנתח .
רציתי לשלאו אם זה מקרה שכיח והאם מנתחים ילדים כ"כ קטנים.
אודה לך מאוד אם תענה לי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת
ד``ר דוד בן מאיר09/04/2008רותי שלום
הרופא כיוון לאשך טמיר. אם אכן מדובר בשכזה (לאחר בדיקת אורולוג ילדים) יש מקום לבצע ניתוח על-מנת למקמו בשק האשכים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת יותר אינפורמציה...
אורן16/04/2008דוקטור נכבד,
נדמה לי שהאמא (וגם אני באותו מצב), רצתה קצת יותר אינפורמציה... האם הניתוח מסוכן, האם הוא שכיח, במה זה כרוך, האם יש השלכות ארוכות טווח, איפה עושים, מה מומלץ לקחת בחשבון...
בקיצור - תשקיע בנו קצת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדמה לי
דר' בן-מאיר17/04/2008אורן שלום
מדובר במניתוח בו מבצעים חתך במפשעה ובשק האשכים, דרכם מתבצעת הורדה וקיבוע של האשך לשק האשכים. זהו ניתוח נפוץ שמתבצע על-ידי אורולוג ילדים או כירורג ילדים. ברוב הגדול של המקרים מסתיים בהצלחה.
אני סבור שמידע נוסף צריך להאמר לאחר בדיקת הילד ודיון עם הרופא המנתח.
בהצלחה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)