דחיפות במתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיפות במתן שתן
    סנאא
    27/04/2014

בת 3 וחצי התחילה ובאופן פתאומי להיכנס לשירותים לאחר שחזרה מהגן ,6 ימים ראשונים כמעט לא יצאה מהשירותים,לקחה אנטיביוטיקה למשך שבוע , ,אך מזה 3 שבועות המצב השתפר רק קצת, זאת אומרת נכנסת לשירותים כל 5 דקות ולפעמים כל עשר דקות,כל הבדיקות שלה תקינות,...אמרו לנו שקרוב לוודאי הסיבה היא פסיכולוגית,המצב מעצבן אותי מאוד אנא תעזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיפות במתן שתן

הוספת תגובה

• דחיפות במתן שתן המשך

סנאא
    30/04/2014

לאחרונה הילדה מתלוננת מהרבה דברים (פח אשפה באוטובוס,משחקים לא טובים בגן וכו'),הפנים שלה אומרים שמשהו לא בסדר ,היא לא רוצה ללכת לגן...למרות שהמורות שם מודעים למצב שלה ומנסים רבות לעזור לה.. היא נראית לי לחוצה ממשהו ,היום לא רצתה ללכת לגן כשהגייע האוטובוס ביקשה ללכת לשירותים ,בקשתי מהנהג שימתין לה כשהשארתי התיק שלה באוטובוס ,היא לא רצתה שילך וכשעלתה עוד פעם לאוטובוס לא בכתה וישבה בשקט ,למרות לפני הגעת האוטובוס בקשה 3 פעמים שירותים ובשלושתם היה לה פיפי אך כמות קטנה...
    רציתי להזכיר שהבעיה התחילה בחופש כלומר 3 שבועות היא כל הזמן אצלי בבית ,לא עזבתי אותה ,אם המצב הוא נפשי ,מה עלי לעשות ,איני מצליחה להבין אותה ,היא ילדה מאוד חכמה ,שנזכרת בדברים שקרו לפני מספר חודשים ואינה שוכחת ... כל הבדיקות ,תרבת שתן ,בדיקת דם וסונר הכל תקין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיפות במתן שתן 2

סנאא
    01/05/2014

אתמול היה לנו תור אצל אורולוג, הוא אמר שצריך לתת לה להיכנס לשירותים לפי לוח זמנים ובכל פעם להגדיל את פרק הזמן באופן הדרגתי...
    אני זוכרת שהילדה פעם אמרה מה קורה לי אני נכנסת הרבה לשירותים...אך האורולוג אמר שהיא מצאה הדרך הזאת להתבטא כתוצאה מחוסר תשומת לב בגלל שיש לה שני אחים אחד בן שנתיים וחצים ובן 5 חודשים,ושניהם נשארים בבית והיא הולכת לגן..אך היא לפני הבעיה הפתאומית הזאת מאוד אהבה את הגן.
    אני אעשה מה שאמר למרות שאיני משוכנעת ,אני נותנת לה תשומת לב כמו תמיד ואפילו יותר...
    היא היתה מבקשת מים לשירותים בכדי להצליח להוציא קצת פיפי...
    היא מבקשת שירותים באמצע דברים שמאוד אוהבת ,מנה ,סרט,סיפור וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיפות במתן שתן 3

סנאא
    01/05/2014

אם הסיבה היא פסיכולוגית
    למה הרבה פעמים הילדה נכנסת לבד לשירותים בלי שום עזרה ממני,יש לציין שהיא מסתדרת יפה מאוד לבד ואם היא צריכה עזרה היא לא מהססת לבקש...
    לפעמים היא נכנסת בלי להודיע,וכשאני שואלת איפה היית היא אומרת הייתי בשירותים וחוזרת לפעילות שהתחילה לפני......
    כיום כשהיא מבקשת שירותים ואני מסבירה למה כדאי להמתין היא עונה שקשה לה להמתין,,מדובר בכל חצי שעה או פחות....
    נא עזרתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיפות במתן שתן - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    05/05/2014

שלום רב,
    התופעה שציינת מוכרת ולרוב חולפת מעצמה. אם אין הטבה ואיכות חיי ילדתך פגועים מציע לפנות לאורולוג ילדים ולהתחיל טיפול תרופתי שיקל עליה.
    דר' בן-מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו