מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה בת 8לירי25/05/2015
שלום,
ילדתי בת ה-8 מתלוננת לפני השינה, בעודה שוכבת במיטה, על תחושה שכאילו נתקעים לה "פלוצים" בפות (סליחה על הביטוי פשוט זו דרכה לבטא מה היא מרגישה) לפי התיאור אני נוטה להבין שמדובר אולי כמו ב"כיסי אוויר" והיא נשכבת ומתיישבת מספר פעמים במיטה עד שזה נרגע לדבריה והיא נרדמת וישנה שינה רצופה.
מאז היותה צעירה יותר היא רגישה מאוד באברי המין, לכן אנו מקפידים על הגיינה אחרי הטלת שתן וצואה (היא מבקשת לשטוף את האזור ואף נוהגת למרוח עדינול כדי שלא יצרוב לה) עשינו בדיקת שתן וצואה כדי לשלול דלקות/תולעים שתי הבדיקות יצאו שליליות. בבדיקה שלי את האזור לא נראה אודם או פצע ונראה שהיא רגישה יתר על המידה ולכן אני מקפידה להיות סבלנית ולכבד את בקשתה לשטוף את האזור בכל פעם שהיא מבקשת.
מה המלצתך בעניין, האם ישנן בדיקות נוספות שעליי לבקש לבצע? או שמדובר ברגישות יתר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 8 - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר30/05/2015לירי שלום
גם כאן קיבלת תשובה
עבור קוראים אחרים- התופעה ידועה ולא מדאיגה. הייתי ממליץ לגשת לבדיקת גניקולוג ילדים
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)