בולבול מתחבא לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולבול מתחבא לתינוק
    לילי
    12/10/2015

שלום רב,

תונוק שלי בן 6 חודשים, עבק בריט בגיל חודש והכל היה טוב חודש חודשיים ופתאום הבולבול שלו התחיל להתחבא (ממש עד כדי כך שלא רואים אפחלו קצה שלו) ולא שקר לו או משהו, כי מזגן לא דלוק ובחוץ חם. באמבטיה אני מזיזה את העור למטה כדי לשתוף בולבול בליפה עדינה (אולי זה עושה נזק?). לפני כמה חודשים בולבול היה כל הזמן בחוץ... למה זה קורה ומה לעשות כדי שבולבול יפסיק להתחבא?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולבול מתחבא לתינוק

הוספת תגובה

• בולבול מתחבא לתינוק - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    24/10/2015

לילי שלום
    אם הפין יוצא לגמרי מדובר בפין חבוי, לרוב חולף בילדות מוקדמת ולעיתים יש להמתין עד לגיל ההתבגרות. יש צורך להוציא ולנקות מדי יום- ודאי שלא גורם לנזק.
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולבול מתחבא לתינוק - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    24/10/2015

לילי שלום
    אם הפין יוצא לגמרי מדובר בפין חבוי, לרוב חולף בילדות מוקדמת ולעיתים יש להמתין עד לגיל ההתבגרות. יש צורך להוציא ולנקות מדי יום- ודאי שלא גורם לנזק.
    דר' בן-מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רופא

שלומי
    16/08/2016

לצלם תמונות ברורות להבין מה קורה כאן ?
    תהיה תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו