מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לדוקטור שלום רב אשמח לעזרה זה בקשר לקיבוע אשכים לאחר אירועים חוזריםחסוי21/03/2016
היי אני יודע שאהי לא ילד אני בן עשרים
פשוט אף פורום לא פעיל ואני ממש אשמח ליעוץ
בעיקבות היפוכי וחצי היפוכי אשך חוזרים החלטתי שאני מעוניין לעבור ניתוח לקיבוע אשכים הבנתי שמדובר בניתוח פשוט וקצר
שבו מקבעים את האשכים למקום וכך למנוע אירועים לא נעימים כלל
עכשו יש לי כמה שאלות אנא ענה לי עליהם
בקשר לצלקת שעושים בשק האשכים מדובר בצלקות עדינות ואסטתיות
שבקושי נראות כמו שריטות דקיקות על השק או שמדובר בצלקות גסות
וממש בולטות כמו פנסים על שק האשכים
הצלקת בצבע שונה בהיר יותר ? או ממש דיקקה ובקושי נראת ?
שק האשכים יראה רגיל כלומר במצב קור השק יתכווץ ובמצב חום השק היה רפוי ועור "מדלדל" האשכים יזוז רגיל בתנןעה רגילה כלומר במישוש הם יזוזו היה אפשר למולל אותם רגיל ביד ?
ובקשר לחדר כושר מתי אפשר לחזור לאימוני כושר רגילים הרמת מישקלים כבדים ותנועה רגילה של כל התרגילים בטן רגליים וכל הגוף ?
התפרים נמסים ?
אם תענה לי זה ממש ממש יעזור לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור שלום רב אשמח לעזרה זה בקשר לקיבוע אשכים לאחר אירועים חוזרים - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר26/03/2016שלום רב,
הניתוח מתבצע בהרדמה כללית. מקום החתך משתנה בין מנתחים, יש כאלה שעושים חתך בכל צד וכאלה שמבצעים חתך אחד באמצע.
לכל כירורג נוהגים משלו, לרוב מנוחה בבית שבוע והמנעות מפעילות גופנית חודש.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)