מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוהל התרשל בברית של בני, מה ההשלכותאול23/05/2016
בני בן שלושה חודשים עבר ברית מילה ביום השמיני להוולדו. לצערנו היה דימום שנגמר באישפוז יום. נבדקנו אצל כירורג ילדים שאמר שכרגע לא ניתן לדעת מה תוצאות הברית ורק בגיל שנתיים נדע. אבל אני לא מצליחה להירגע ממצב הברית. נראה על פניו שהמוהל התרשל בעבודתו, בצדדיו של גזע הפין יש עור עודף ומה גם מעל הגזע הפין לקח יותר מדי עור עד כדי כך שנראה שהצלקת היא על הפין עצמו ולא על העור שהיה אמור להישאר. אני דןאגת לעתידו, האם הצלקת תהווה בעיה עבורו להרגיש הנאה בזמן קיום יחסי מין? האם יהיה מצב שיגדלו שערות על גזע הפין כי אין עור מלמעלה שהיה אמור להישאר?
ועוד היו לו שטפי דם באשכים האם זה לא סיכן את יכולתו
להביא ילדים?
מקווה שתצליח להרגיע אותי ולענות על שאלותיי ....
תודה
אול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה לצרף תמונה אך האם תוכלו למ
אול24/05/2016למחוק אותם אחר כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוהל התרשל בברית של בני, מה ההשלכות - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר28/05/2016שלום רב,
אם התינוק מטיל שתן בצורה תקינה הרי שלא צפויה בעיה מבחינת העברת זרע ולכן אין צורך לדאוג.
באשר למראה הפין- פנו לאורולוג ילדים שיוכל לתת לכם תשובה מקצועית לאחר בדיקתו. עדיף לפנות לאחר גיל 6 חדשים היות שבגיל זה הפין מסיים את גדילתו הראשונית.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)