פריחה בפיפי ילדה בת שנתיים ודלקת בדרכי השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בפיפי ילדה בת שנתיים ודלקת בדרכי השתן
    יולי
    13/08/2016

ערב טוב בתי בת השנתיים מתלוננת מאתמול בערב שכואב לה לעשות פיפי (גמולה מחיתולים) חשבתי מחר על הבוקר לעשות לה בדיקת שתן לוודא שאין דלקת והיום בערב ראיתי שיש לה פריחה מהקפלים של הרגליים טבכל הקטע החיצוני של הפות .. אם כל האזור מגורה ואדום יכול להיות שזה פשוט שורף לה כשהיא מטילה שתן? האם אפשרי למרוח מישחה שם כדי להקל עליה? או שעדיף שלא כדי לא לפגוע בתוצאטת הבדיקה... והאם יכול להיות שזה קשור לדלקת בדרכי השתן?
    תודה מראש
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת בדיקה ץקינה לילדה עדיין כואב

יולי
    15/08/2016

טוב הגעתי לרמות יאוש כבר בדיקת הסטיק חזרה תקינה התרביות עדיין לא חזרו ובילדה מתפתןת לי מכאבים כל פעם שהיא באה לעשות פיפי כולכך כואב לה שהיא בכוח מנסה להתאפק ואומרת שהיא לא רוצה כי זה כואב הלכנו לרופא שוב בדק שאין שריטות או איזה פצע ואמר הכל תקין ושנחכה לתרבית ולא ללכת לאורולוג לפני.. אבל איך הכל תקין כשהיא צורחת ככה שכואב לה? ושהיא הגיעה למצב שהיא מתאפקת מהפחד שיכאב לה? לא יודעת מול מה אני עומדת כבר ... צה זה יכול להיות אם לא דלקת?? אין לי איך לעזור לה זה ממש מיאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בפיפי ילדה בת שנתיים ודלקת בדרכי השתן - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    23/08/2016

יולי שלום,
    בהחלט יתכן שגירוי עורי גורם לכאב בעת הטלת שתן. מובן שתתכן גם דלקת בשתן.
    מציע להבדק אצל רופא הילדים
    דר' בן-מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו