שתן בשכיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתן בשכיבה
    אאא
    09/06/2008

ד"R שלום. אני בן 30 וסובל מבעיה מטרידה ומציקה. בעת שכיבה על הבטן אני חש בצורך להתרוקן
    על-אף שהתרוקנתי לפניי דקותיים. בישיבה ועמידה הצורך הינו רגיל קרי רק שהשלפוחית מלאה.
    בדיקות שביצעתי תקינות (דם,שתן,זרע, אולטרסאונד וארדינמיקה)
    יש לך מושג אולי מה יכולה להיות הבעיה? שכן הדבר מקשה עליי להירדם כי בשכיבה על הבטן אני תמיד מרגיש תחושת שתן שמתגברת משניה לשניה. התחושה היא באיזור הפין ושונה מעט מתחושה רגילה של שלפוחית מלאה אך מחייבת אותי לקום והשתין כמות שתן מזערית.
    ידוע לי שכאשר השלפוחית מתמלאת היא נמתחת ומועבר מסר למוח על צורך להתרוקן ושהכליות כל הזמן מייצרות שתן לשלפוחית אך מדוע כשאני שוכב מועבר מסר כזה למרות שכרגע התרוקנתי? אולי בשכיבה השתן עובר אצלי מהכליות לשלפוחית ומיד ל"צינור" (פין) ומכאן התחושה?!
    מצטער אל אריכות הדברים ועל כך שאולי ניסיתי לשחק אותה מבין אך הבדיקות שביצעתי תקינות , האורולוג אומר שהכל תקין ואני חי בסוג של "עינוי סיני" כשאני מנסה להירדם.
    אודה על התייחסותך והמלצתך ככל שניתן
    בברכת חג שמח אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתן בשכיבה

הוספת תגובה

• המשך קצר..

אאא
    09/06/2008

כדאי אולי לבצע בדיקה של תפקוד כליות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתן בשכיבה

ד``ר דוד בן מאיר
    11/06/2008

אבי שלום
    פורום זה דן באורולוגית ילדים
    ניתן לפנות לפורום מבוגרים
    בהצלחה
    דר' בן-מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו