מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתן בשכיבהאאא09/06/2008
ד"R שלום. אני בן 30 וסובל מבעיה מטרידה ומציקה. בעת שכיבה על הבטן אני חש בצורך להתרוקן
על-אף שהתרוקנתי לפניי דקותיים. בישיבה ועמידה הצורך הינו רגיל קרי רק שהשלפוחית מלאה.
בדיקות שביצעתי תקינות (דם,שתן,זרע, אולטרסאונד וארדינמיקה)
יש לך מושג אולי מה יכולה להיות הבעיה? שכן הדבר מקשה עליי להירדם כי בשכיבה על הבטן אני תמיד מרגיש תחושת שתן שמתגברת משניה לשניה. התחושה היא באיזור הפין ושונה מעט מתחושה רגילה של שלפוחית מלאה אך מחייבת אותי לקום והשתין כמות שתן מזערית.
ידוע לי שכאשר השלפוחית מתמלאת היא נמתחת ומועבר מסר למוח על צורך להתרוקן ושהכליות כל הזמן מייצרות שתן לשלפוחית אך מדוע כשאני שוכב מועבר מסר כזה למרות שכרגע התרוקנתי? אולי בשכיבה השתן עובר אצלי מהכליות לשלפוחית ומיד ל"צינור" (פין) ומכאן התחושה?!
מצטער אל אריכות הדברים ועל כך שאולי ניסיתי לשחק אותה מבין אך הבדיקות שביצעתי תקינות , האורולוג אומר שהכל תקין ואני חי בסוג של "עינוי סיני" כשאני מנסה להירדם.
אודה על התייחסותך והמלצתך ככל שניתן
בברכת חג שמח אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קצר..
אאא09/06/2008כדאי אולי לבצע בדיקה של תפקוד כליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתן בשכיבה
ד``ר דוד בן מאיר11/06/2008אבי שלום
פורום זה דן באורולוגית ילדים
ניתן לפנות לפורום מבוגרים
בהצלחה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)