אפיספדיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפיספדיס
    ברכה
    10/06/2008

שלום
    בני בן השלוש הובחן טרום לדתו כסובל ממום נדיר שנקרא אפיספדיאס , בגיל שנה וחצי הוא עבר ניתוח ראשון שלא צלח במאה אחוז אי לכך הוא נותח שוב לפניי שבועיים .
    שאלתי האם אפשר לקבל עוד מידע בנושא מאחר שבאינטרנט אין שום מידע מלבד המונח הרפואי של המום . האם יש עוד מיקרים כאלה בארץ ? האם ניתן ליצור קשר עם אותם המשפחות ?
    ברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפיספדיס

הוספת תגובה

• אפיספדיס

ד``ר דוד בן מאיר
    11/06/2008

ברכה שלום
    אפיספדיאס הוא אכן מום נדיר מאד. אנו עוקבים בשניידר אחר מספר לא גדול של ילדים עם מום זה.
    באנטרנט ניתן למצוא מידע בשפה האנגלית.
    ראוי לבקש מהרופא שניתח את בנך מידע נוסף ואני סמוך ובטוח שהוא יעניק לך אותו בחפץ לב.
    בברכה
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

מורן
    16/11/2010

היי

אני נולדתי לפני 30 שנה עם בעיית אפיספדיאס,

נותחתי בארץ ולאחר מכן בחו"ל,

אם את צריכה מידע ולחסוך הרבה כאב ראש תצרי איתי קשר במייל

אני לא מעודכן מה קורה כיום מבחינת הרפואה בארץ אבל התקופתי לא ידעו לטפל בבעייה כאן

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מורן מה המייל שלך.? תודה

אמא
    09/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו