מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר להשתלת אשךחסוי10/06/2008
הייתה לי בעיה כשהייתי קטן.
וכרגע יש לי רק אשך אחד, בודד.
והייתי אצל אורולוג והוא אמר לי שהוא מוכן לעשות לי את הניתוח ושהאשך מזהב שהוא ישתיל יעלה בסביבות 1000 שקלים חדשים.
אני רוצה לעשות השתלת אשך, אני רוצה לדעת מה הסיכונים.
אני בן 16.
כמה שאלות לי אלייכם בבקשה.
א. הניתוח יכול לעצור את הגדלת איבר המין שלי או לפגוע בתהליך?
ב. במצבי כרגע, אני יכול להוליד ילדים?
ג. הניתוח יכול לפגוע לי באשכים בכך שיהיה סיכון שאני לא יוליד ילדים בעקבות הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר להשתלת אשך
ד``ר דוד בן מאיר11/06/2008שלום רב,
מדובר כמובן בהשתלת תותב ולא בהשתלת אשך. התותב עשוי מסיליקון ודומה לאשך רגיל במרקמו.
בשניידר אנו משתילים תותב כזה בלא תשלום ואני סמוך ובטוח שיש עוד בתי חולים שלא גובים על כך כסף.
בהצלחה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור, אשמח אם תתיחס לשאלותי.
חסוי12/06/2008תודה דוקטור,
אשמח אם תתיחס לשאלות שלי.
א. הניתוח יכול לעצור את הגדלת איבר המין שלי או לפגוע בתהליך?
ב. במצבי כרגע, אני יכול להוליד ילדים?
ג. הניתוח יכול לפגוע לי באשכים בכך שיהיה סיכון שאני לא יוליד ילדים בעקבות הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור?אשמח אם תענה לשאלותיי בבקשה.
חסוי16/06/2008דוקטור?אשמח אם תענה לשאלותיי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור
ד``ר דוד בן מאיר19/06/2008אין קשר בין הניתוח לבין גדילת הפין
אשך אחד תקין לא פוגע בפוריות
הניתוח לא פוגע באשך השני.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור! אוהב אותך.
חסוי20/06/2008תודה רבה, קיבלתי את התשובה שרציתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)