מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפוחית שתן מוגדלת בעובר -דחוף!מרב03/08/2008
אני בהריון תאומים, בשבוע 35.מדובר בשתי בנות. בשני שקי הריון נפרדים. כבר בסקירה המאוחרת התגלתה שלפוחית שתן מוגדלת אצל אחת מה"עובריות", אך לא נצפו כל סימנים פתולוגים אחרים בכליות או בכמות מי השפיר בשק ההריון. בבדיקות מאוחרות נראה כי הדבר הסתדר אך בשתי הבדיקות האחרונות, היום ולפני כשלושה שבועות, נצפתה שוב שלפוחית מוגדלת מאד (כ-פי 2 מהגודל הרגיל). שוב לא נצפתה בעיה עם הכליות ו/או עם כמות המים. אמנם אני בשבוע הריון מאד מתקדם אך רציתי לבדוק האם ממצא זה מעיד על בעיה אחרת (דוגמת סכרת אולי) והאם קיימת אפשרות לאי ספיקת כליות על אף הממצאים הטובים בכליות ובכמות המים. במידה וכן האם יש משהו שניתן לעשות בנידון? אשמח לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מרב
ד''ר עמוס נאמן03/08/2008קשה לי להתייחס לבעיה שאת מציגה. קיימים פה הרבה פרמטרים שאני לא יודע אותם כדי לתת לך תשובה אחראית. בנוסף קיימות הרבה בעיות משפטיות ואתיות.
בחלק גדול מבתי החולים בארץ קיימים גופים שאחראים לטיפול ויעוץ לממצאים טרום לידתיים. מדובר בצוות שכולל בד"כ גניקולוג, גניטיקאי,נפרולוג או/ו אורולוג.
אני ממליץ לך לפנות בהקדם לגוף כזה ולהתיעץ איתם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)