מתן שתן תדיר מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן שתן תדיר מאוד
    בינה
    11/08/2008

אני אמא לילדה בת 3+3ח ולתינוקת בת חצי שנה לפני שמונה חודשים שמנו לב שהיא משתינה כל חצי שעה וזה לא מלווה בשתיה מרובה עשינו משטח גרון בדיקת שתן גלוקוז בצום הכל היה תקין כתוצאה מכך רופא ילדין אמר שזה כנראה התנהגותי אח''כ תופעה נעלמה מעצמה לאחר חצי שנה שוב היא התחילה להשתין כל רבע שעה וזה כבר נמשך כחודשיים. אני רוצה לציין שכאשר היא משתינה לאחר שכבר השתינה ורוקנה שלפוחית, יוצאת לה טיפה אחת וגם זה במאמץ חשבנו שהיא עושה את זה משעמום כי היא עוד בבית איתי אבל שמנו לב שכאשר אנו בגן משחקים והיא עסוקה מאוד בעיסוקים שלה עדיין היא מבקשת להשתין הרבה אבל לא בתדירות כמו בבית פנינו לרופא ילדים שוב הוא שאל אותנו אם היא מרבה לשטוף ידיים, עניתי לו שזה קורה לעתים רחוקות והוא עדיין הסיק שמדובר בתנהגות כזו. יש לציין שהיא גם מרבה לאחרונה להחליף בגדים האמת שגם אני מתחילה לחשוב שזה התנהגותי אבל בעייה כשאנו מזכירים לה שהיא כבר השתינה היא ממש בוכה ואומרת שיש לה פיפי. הרופא נתן הפנייה לניורולוג למרות שציין שהוא חושב שמדובר בהתנהגות אובססיבית מה לפי דעתך יש לעשות ? האם אכן נראה לך שמדובר בבעיה ניורולוגית (שלפוחית רגיזה), אני רוצה לציין שבלילה היא מחזיקה שתן וקמה להשתין בבוקר לאחר שנת לילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן שתן תדיר מאוד

הוספת תגובה

• שלום רב

ד"ר עמוס נאמן
    12/08/2008

כדי לחוות דעה מקצועית ומבוססת צריך לבדוק את ביתך ולשאול מספר שאלות כדי לנסות להבין מה מקור התופעה. לכן אני ממליץ להבדק ע"י אורולוג ילדים בברכה ד"ר עמוס נאמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו