מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקות עור לעטרה אחרי ברית מילהעדי24/08/2008
שלום רב, בני בן כמעט 3 שבועות ועבר לפני כמעט שבועיים את ברית המילה שעברה באופן כללי בשלום. במהלך תהליך הריפוי וההחלמה נדבקו שכבות עור אחת לשניה - זאת ראינו רק לאחר שהמעטה הצהוב של העור נעלם במקצת. ניסינו באמצעות אמבטיית מים פושרים וסבון להפריד מעט את ההדבקות ונראה שלאורך האיבר זה מסתדר אבל נוצרה הדבקות בין העטרה לעור שנמצא מיד מתחתיה. ניסינו להפריד אבל זה ממש התאחה. יש לנו ביום חמישי תור לאורולוג והיום רופא ילדים ראה את זה. הוא אמר שזה לא נראה לו רציני ושנמתין ליום חמישי. העניין הוא שאני חושש שכל יום שעובר הרקמות מתאחות אחת לשנייה יותר ויותר וההפרדה תהיה יותר קשה ככל שהזמן עובר. האם כדאי לא להמתין ליום חמישי או שזה לא משהו מסובך לפתור גם עוד 4 ימים. דבר נוסף - התינוק אובחן כבעל היפוספאדיה המתבטאת בנקב נוסף בקידמת העטרה - זו אגב הסיבה העיקרית לתור אצל האורולוג - מה שאבל מטריד אותי במיידית זו הדבקות העור. צר לי על האריכות בדברים ואודה לתשובה בהקדם עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר עמוס נאמן24/08/2008בד"כ כאשר יש היפוספדיאס לא מומלץ לבצע ברית מילה, לעיתים עושים הקזה בלבד.
ההידבקויות לא יחמירו ב - 4 ימים
אני רוצה לציין שאני לא יכול לתת תשובה מלאה כי לא בדקתי בעצמי, הבדיקה במקרים אלו חשובה.
בהצלחה
ד"ר עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)