הרטבה יומית וליילית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבה יומית וליילית.
    טלי רחנמים
    02/10/2008

שלום רב. אני אמא לגל בן השמונה אשר מרטיב באופן קבוע ביום ובלילה. ביצענו אינספור בדיקות כאשר האחרונה שבהן היתה בדיקה אורודינמית . התשובה שקיבלתי בעל פה נכון לעכשיו היתה שיש בעיה בתיפקוד השלפוחית ולדעתי מצורפת לזה גם בעיה התנהותית. אני פונה לד"ר בן מאיר אנא עשה מאמץ לענות לקראתי הנואשת למתן הסבר ופתרון לקטסרופה הזו שאופפת את חיינו יותר מידי זמן. אני כמעט מתחננת לתשובה לגבי המשך טיפול בילד אשר סובל מספיק רגשית ולא צריך לומר שגם אנו כהורים. בתודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבה יומית וליילית.

הוספת תגובה

• הרטבה יומית וליילית

ד``ר דוד בן מאיר
    03/10/2008

גברת רחמים שלום רב,
    אינני נוהג לרוב, להגיב לפניות אישיות היות שפורום זה אינו מיועד לכך, אלא לתועלת כלל הציבור.
    הטיפול בהרטבה מורכבת אינו פשוט כפי שאת יודעת ובמיוחד כאשר משולבת הפרעה קוגניטיבית/התנהגותית קשה אשר דורשת טיפול משולב.
    עד כמה שאני יודע יש לכם תור קרוב למרפאה בשניידר, ובזמן זה נדון על כך. צר לי על מצוקתכם. זכרי שילדים רבים מאד עם בעיה דומה פונים אלינו ואנו משתדלים במגבלות כח האדם והזמן שעומדים לרשותנו לעזור לכולם ככל האפשר.
    בברכת שנה טובה
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו