upj stenosis+ריפלוקס- נסיעה לתאילנד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• upj stenosis+ריפלוקס- נסיעה לתאילנד
    אורית
    31/12/2008

בהמשך לשאלתי הקודמת- ראיתי שלגולי המלצת לסוע כשלבנה יש ריפלוקס דרגה 4.האם עקב החסימה מומלץ שלא לסוע? תודה רבה על סבלנותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אורית

ד"ר עמוס נאמן
    31/12/2008

ראשית לא המלצתי לגולי לסוע, שאלו אותי אם חול ים גורם סיכון לזיהומים ועניתי שלא. במקרה שלכם את מציינת חסימה משמעותית, מכך אני מסיק שקיימת הרחבה משמעותית של הכליה על רקע חסימה. כליה זו נתונה לסיכונים נוספים פרט לזיהום, כגון טראומה. בנוסף לכך ברגע שכליה חסומה מזדהמת לרוב צריך לנקזה ע"י צינור חיצוני או פנימי. למרות שאני בטוח שרמת האורולוגיה בתאילנד טובה אני חושב שמקרה כזה צריך לטפל בארץ. יש חיסרון להתיעצות באינטרנט, אי אפשר להשוות בין שני מקרים, מה עוד שהם שונים. אולי לך המקרים נראים דומים אך קיים הבדל משמעותי וזה החסימה שאת ציינת. בברכה ד"ר עמוס נאמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!

אורית
    01/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת

אורית
    01/01/2009

תודה על תשובתך המקיפה, השתכנענו לדחות הנסיעה. כמה זמן אחרי ניתוח (כמובן בהנחה שאין סיבוכים) בטוח לטוס? האם חודש אחרי זה מספיק או שמא עדיף לאחר מס' רב יותר של חודשים? כמו כן אשמח לדעת מהי טראומה לכליה-ממה יכולה לנבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום

ד"ר עמוס נאמן
    02/01/2009

טראומה לכליה יכולה להגרם מנפילה, מכה וכו' אני בד"כ ממליץ להמנע ממאמצים במשך כחודש. רצוי להתייעץ עם הרופא המנתח, לכל רופא יש העדפות משלו. בברכה ד"ר עמוס נאמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו