אחרי 3 היפוספאדיאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי 3 היפוספאדיאס
    רפאל
    21/01/2009

בני בן 17 לפני גיוס עבר 3 תיקוני היפוספדיאס כשבאחרון בוצע גם ניתוח קוסמטי בבקורת אחרונה נאמר לנו כי יותר אפשרות לבצע שום דבר נוסף ולא מומלץ להעזר בטיפולים קוסמטיים פרטיים שכן זה רק יכול להחמיר את המצב הפין כולו חבוי והדימוי העצמי יותר האם ישנה אפשרות לתיקון פלסטי כדי להוציא אח הפין החוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי 3 היפוספאדיאס

הוספת תגובה

• שלום רפאל

ד''ר עמוס נאמן
    22/01/2009

נראה כי מדובר בניתוח היפוספדיאס מורכב מאוד.
    אני לא בדקתי ולכן לא אוכל להעריך מה חומרת המצב. ממליץ שתתיעצו עם הרופא המנתח, אולי יפנה אותכם לחוות דעת נוספת. ישנם מקרים שאפשר להתיעץ גם עם רופאים מחו"ל.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 היפוספאדיס ותקוה

רפאל
    23/01/2009

ד"ר עמוס נאמן .תשובתך המהירה והענינית מסמנת משהו מעבר לרפואה אני מרגיש זכות לומר זאת ולענין המלצותיך השניה נראית יותר מעשית כי מי שסגר את הדלת ללא נסיון לנתב אותנו לחות דעת נוספת הוא הרופא המנתח וילדי כאילו חרב עליו עולמו ואני לא אוותר ולשאלה! האם תתכן מגבלה בניתוחים כרורגיה פלסטית בעידן הרפואה המודרנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רפאל

ד''ר עמוס נאמן
    24/01/2009

לצערי כמובן שעדיין ישנן מגבלות ולא בכל ניתוח מגיעים לתוצאות קוסמטיות או תפקודיות אופטימליות. אסור לשכוח כי בהרבה מהמקרים בהם המומים מולדים הרקמה שעומדת לראשותנו לצורך תיקון הינה מוגבלת. עור הפין הינו ייחודי בכך שאין עליו שערות ובעצם המאגר של עור חסר תשעורת מוגבל. רקמת הזקפה של הפין הינה ייחודית לפין ולא ניתן לקצור רקמה ממקום אחר.
    עם כל זאת בהחלט בעזרת שיטות כירורגיות מתקדמות ניתן להגיע לתוצאות משביעות רצון במקרים
    רבים

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפוספאדיאס ות תובעים קרבן

רפאל
    24/01/2009

ד"ר עמוס! קשה לי להתנצל על רצף השאלות שעולות בראשי מפני שכל פיסת מידע שתתוסף תועיל בשיקול הסופי מה כדאי לביצוע. האם רקמות של האב אם הם מתאימים גנטית יכולים לעבור לבן אפילו במחיר סיכון מירבי של האב? דרך אגב אני בריא ללא תופעות אלרגיות ללא מחלות עור לא נוטל תרופות לא סמים לא אלכוהול נטיה לאוכל בריא אך מעשן תודה רבה על הסבלנות העזרה ועוד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד"ר עמוס נאמן
    25/01/2009

העצה הכי טובה שאני יכול לתת בשלב זה היא כי תלכו להבדק ע"י אורולג ותשאלו את כל השאלות. לא כאן המקום לדון בדברים אלו. פעולה קיצונית כמו שאתה תיארתה אינה מקובלת ואינה מדווחת ככל שאני יודע. בברכה ד"ר עמוס נאמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 היפוספאדיאס

רפאל
    27/01/2009

ד"ר שלום רב בגדול ברור לי שאנחנו בתחילת תהליך ארוך וכבר עשינו צעד ראשון עזרת לנו מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו