גודל הפין אצל ילד בן 11

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל הפין אצל ילד בן 11
    נועם
    18/03/2009

שלום.לפני כמה זמן בני פנה אליי כאשר הוא אומר שלפי דעתו איבר מינו גדול מידי לגילו,וגם אמר לי ששאל חברים ובכל המקרים היה לו איבר גדול בהרבה.משפחתנו פתוחה כך שלא היה בעיה לדבר על כך.הוא אמר לי כשאשר הוא בזקפה אז יש לו 13 ס"מ אורך ו12 ס"מ עובי,נתונים אשר גדולים לגילו.בדקתי את איבר מינו ובאמת היה לו את הגודל הנאמר.שאלתי היא האם 13 ס"מ אורך ו12 ס"מ עובי אינו גדול מידי לגילו?.יש לציין כי גם לי יש איבר גדול (24 ס"מ אורך ו19 ס"מ עובי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל הפין אצל ילד בן 11

הוספת תגובה

• שלום נועם

ד''ר עמוס נאמן
    18/03/2009

חשוב לדעת אם יש גם סימני מין משניים. שיעור בבית השחי, התפתחות אשכים, פצעי בגרות.
    חשוב לברר אם מדובר בהתפתחות מינית מוקדמת או בילד שאלוהים חנן בתכונות שיהפכו אותו פפולרי בעתיד.
    רק בדיקה של אורולוג או/ו אנדוקרינולוג יענו על השאלה

בברכה

ד"ר עמוס נאמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה הקודמת

נועם
    18/03/2009

דבר ראשון,תודה על התשובה המהירה מאוד.דבר שני,הוא לא כל כך מפותח,יש לו קצת פצעי בגרות והוא די גבוה לגילו (כ-1.62). האם לפי דעתך מדובר בהתפתחות מהירה או איבר מין גדול? אם הגנים שאחראיים על האיבר מין הועברו ממני ואכן יש לי איבר מין גדול אז יהיה לו גדול לפי דעתך ? תודה מראש !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר עמוס נאמן
    18/03/2009

מבלי לבדוק אותו לא אוכל לענות על שאלותך

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני חשבתי שהגודל...

לא קובע...
    19/03/2009

מה פופולרי מה?!?!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו