שלום לדר' בן מאיר מהגולן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לדר' בן מאיר מהגולן
    גולן
    12/04/2009

שלום ,שמענו לאחרונה על הפורום ומקווים שזה המקום כרגע לשיחה ורטואלית לברור עד שנגיע למרפאה (נקבע לנו תור למיפוי רק עוד חודש וחצי ורק אח'כ למרפאתכם.)יצאנו מאד מופתעים ומבולבלים מהבדיקה האורדינמית ונסענו לנו עם הרבה באלגן בתחושות (ולכן גם קבל את התנצלותי, אם נשמעתי עצבנית/ לא נחמדה, הייתי מאד מופתעת), וזו תחושה קשה שאנו מבינים שמשהו לא בסדר אבל לא באמת מבינים מה ,ומה זה אומר כי מבחינתנו הוא עשר ... מה הכוונה שרפלוקס חוזר לדרגה כזו?מה ההשלכות? ובכלל לא ברור לי מה העניינים עם יהונתן שלנו..ובעצם מה לגבי הבדיקה עצמה אז הסברתי לי שבודקים לחצים/סוגרים אז איך הכל מתחבר? ועוד שאלה האם אנו צריכים לנמשיך מעקב נפרולוגי שאנחנו מידי פעם נוסעים לביקורת בהעמק והאם מעקב אורולוגי מספיק?נשמח לתשובותייך.
    דר' בן מאיר, באמת תודה על הסבלנות לשאלות שלנו, ועל הטיפול המסור וסליחה אם לא תמיד אנו מראים זאת כלפיכם. בהערכה רבה. אוהד ומרים וכמובן-יהונתן גולן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לדר' בן מאיר מהגולן

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר דוד בן מאיר
    15/04/2009

שלום למשפחת גולן מהגולן,
    מקווה ששלומכם טוב.
    פורום זה לא נועד להתכתבויות אישיות אלא לכאלה שאמורים לעניין את כלל המתענינים, לפיכך לא אכנס לפרוט מלא.
    תוצאות הבדיקה הפתיעו גם אותי וסוגיית בנכם עדיין לא נפתרה- נדון על-כך בפרוט רב יותר כשתגיעו לביקורת. יחד עם זאת, שאריות השתן שהולכות וקטנות הינן בהחלט סימן מעודד ונראה שחלק מהשאריות נובעות מהרפלוקס לצד שמאל. יש מקום להמשיך ולעודד את יונתן שהוא בהחלט ילד מקסים ומשתף פעולה להטיל שתן באופן יזום - ניתן להעזר בשעון הרוטט וכן לבצע הטלת שתן כפולה כלומר לפחות בחלק מהפעמים ובמיוחד בבוקר להטיל שתן שוב מספר דקות לאחר סיום הטלת השתן הראשונה.
    בברכה, דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו