מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באשך והסתיידות באשכים אצל ילד בן 11שירי27/04/2009
שלום רב,
אתמול הגעתי למיון עקב כאבים חזקים באשך שמאלי של בני בן ה- 11,
נעשה לו אולטרסאונד עם דופלר. ונאמר לי שיש לו הסתיידות באשכים.
שאלו עם קיבל מכה בעבר והשבנו שכן.
נאמר לי שצריך לעשות מעקב אצל אורולוג בעוד חצי שנה.
שאלתי מה זה הסתיידות ואם יש לעשות משהו או פשוט להיות במעקב,
הבנתי שהשחיכות לגידולים גדולה יותר.
עוד אין לי תשובה כתובה מהבדיקה,(עדיין ררק אתמול היתי במיון) אנא עזרו לי להבין קצת יותר איך לילד כל כך צעיר יש דבר כזה והאם יש דרך למנוע כאבים או טיפול כל שהוא.
והאם באמת מקבלים הסתיידות מטראומה כמו בעיטה מילד אחר.?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתיידות באשכים אצל ילד בן 11
ד``ר דוד בן מאיר27/04/2009שירי שלום,
"הסתיידויות" בהחלט יכולות לנבוע מטראומה ולרוב הן חסרות משמעות. לא הוכח קשר בינן לבין התפתחות גידולים. אנו נוהגים לעקוב אחרי אשכים כאלה בסונר. רק לציין שתופעה זו אינה כרוכה בכאב.
בברכה,
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)