הידרונפרוזיס קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידרונפרוזיס קשה
    קנזן קרן
    25/05/2009

שלום רב יש לי תינוקת בת שבועיים שנולדה עם אגן כליה מורחב בכליה ימנית , תוצאות אולטרסאונד: כליה ימינית בגודל5.8 ס"מ עם הפחתה ניכרת של פרנכימה והידרונפרוזי קשה הודגם אורטר רחב בכל אורכו. כליה שמאלית באורך 5.0פרנכימה שמורה הודגם הרחבה קלה של אגן כליה ולא הודגם שופכן .

התור שנקבע לי לאורלוג נדחה בשבועיים ואני בלחץ נוראי האן ככול שעובר הימים הנזק נהיה גדול יותר ובכלל מה אומר האולטרסאונד ?
    האן אני צריכה ללכת בדחיפות לאורלוג?
    שכחתי לציין שהיא מקבלת טיפול אנטיביוטי מונע מהיום שנולדה

אשמח לתשובה ותודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הידרונפרוזיס קשה

הוספת תגובה

• הידרונפרוזיס קשה

ד``ר דוד בן מאיר
    27/05/2009

קרן שלום,
    קשה מאד לתת יעוץ רציני דרך אתר אנטרנט ובלא לראות את הצילומים. הסיבות השכיחות ביותר למצב שאת מתארת הן חזרת שתן מכיס השתן לכליה או הפרעה לניקוז הכליה במוצא כיס השתן. מובן שיש אפשרויות נוספות וראוי לדון עליהן עם האורולוג המטפל.
    בהצלחה
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיפיוי כליות לתינוקת בת חודש

קנזן קרן
    01/06/2009

יש לי תינוקת בת חודש,
    עקב הידרוניפרטזיס קשה הןמלץ ע"י אורלוג לבצע בדחקת מיפוי כליות וגם בדיקת סיצוגרפיה , התינוקת י בת חודש האם זה הכרחי לבצע מיפוי כליות בגיל זה , קראתי על כך
    ויש בשני הבדיקות המון קרינה , האם יש צורך בשניהם? האם הם לא בודקות אותו דבר ?

אנא עזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידרונפרוזיס קשה

ד``ר דוד בן מאיר
    02/06/2009

קרן שלום,
    שבועיים אינן משמעותיות במקרים כאלה, בעיקר כשמקבלים טיפול מונע. לזכור שבמקרה של עליית חום להגיע בדחיפות למיון לצורך לקיחת תרבית והעלאת מינון אנטיביוטיקה או החלפתה במידה שמדובר בדלקת בשתן.
    בהצלחה
    דר בן-מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו