מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידרונפרוזיס קשהקנזן קרן25/05/2009
שלום רב יש לי תינוקת בת שבועיים שנולדה עם אגן כליה מורחב בכליה ימנית , תוצאות אולטרסאונד: כליה ימינית בגודל5.8 ס"מ עם הפחתה ניכרת של פרנכימה והידרונפרוזי קשה הודגם אורטר רחב בכל אורכו. כליה שמאלית באורך 5.0פרנכימה שמורה הודגם הרחבה קלה של אגן כליה ולא הודגם שופכן .
התור שנקבע לי לאורלוג נדחה בשבועיים ואני בלחץ נוראי האן ככול שעובר הימים הנזק נהיה גדול יותר ובכלל מה אומר האולטרסאונד ?
האן אני צריכה ללכת בדחיפות לאורלוג?
שכחתי לציין שהיא מקבלת טיפול אנטיביוטי מונע מהיום שנולדה
אשמח לתשובה ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרונפרוזיס קשה
ד``ר דוד בן מאיר27/05/2009קרן שלום,
קשה מאד לתת יעוץ רציני דרך אתר אנטרנט ובלא לראות את הצילומים. הסיבות השכיחות ביותר למצב שאת מתארת הן חזרת שתן מכיס השתן לכליה או הפרעה לניקוז הכליה במוצא כיס השתן. מובן שיש אפשרויות נוספות וראוי לדון עליהן עם האורולוג המטפל.
בהצלחה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפיוי כליות לתינוקת בת חודש
קנזן קרן01/06/2009יש לי תינוקת בת חודש,
עקב הידרוניפרטזיס קשה הןמלץ ע"י אורלוג לבצע בדחקת מיפוי כליות וגם בדיקת סיצוגרפיה , התינוקת י בת חודש האם זה הכרחי לבצע מיפוי כליות בגיל זה , קראתי על כך
ויש בשני הבדיקות המון קרינה , האם יש צורך בשניהם? האם הם לא בודקות אותו דבר ?
אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרונפרוזיס קשה
ד``ר דוד בן מאיר02/06/2009קרן שלום,
שבועיים אינן משמעותיות במקרים כאלה, בעיקר כשמקבלים טיפול מונע. לזכור שבמקרה של עליית חום להגיע בדחיפות למיון לצורך לקיחת תרבית והעלאת מינון אנטיביוטיקה או החלפתה במידה שמדובר בדלקת בשתן.
בהצלחה
דר בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)