מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיתול יבש בבוקרגלי02/06/2009
שלום רב דוקטור רימר,
ביתי בת שנה ו-9 חודשים, זה הבוקר השני שהיא מתעוררת עם חיתול יבש לחלוטין!!!
מצב זה מאוד מוזר לי ,כיוון שאני רגילה לבקרים עם טיטול רטוב לגמרי ובגד שנרטב.
יש לציין שבשעה הראשונה שהיא ערה, היא עושה כמות גדולה של שתן. אין ריח חריף או שתן כהה.
לא התחלנו בשום תהליך גמילה ו/או שוחחנו איתה על זה, כך שלא נראה לי שזה העניין.
היא גם לא ממש מדברת עדיין... כך שלא חשבנו להתחיל בגמילה.
עוד משהו קטן, מאז שהיא נולדה, אנחנו איתה מעקב אולטרסאונד כליות פעם בשנה בשל כליות אקוגניות בעבר, שכיום נמצא תקין יותר מתמיד חוץ מציסטה זעירה אחת, מעולם לא היתה הרחבת אגני כליה כלשהי ו'או בעיות עם השתן.
האם יש בעיה כלשהי? האם זה החום? יש צורך לגשת לרופא?
תודה רבה על תשובתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיתול יבש בבוקר
ד``ר דוד בן מאיר02/06/2009גלי שלום,
יתכן שביתך החליטה להגמל בגיל מוקדם יש מקרים נדירים שכאלה.
באם היא שותה מספיק והטיטולים ביום רטובים אין צורך לדאוג. במקרה של ספק כדאי להתייעץ עם רופא הילדים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)