מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפוחית שתן לא מתרוקנתחני02/06/2009
שלום,
אני בהריון שבוע 38 לפני כחודש נאמר לי שהשלפוחית של העובר שלי גדולה במעט, רופא נוסף בדק ואמר שהיא בסדר ואחריו בדקו שוב שני רופאים ולאחר בדיקה של 3 שעות (כל חצי שעה נבדקתי) השלפוחית לא התרוקנה ונכון ל31.5.09 גודלה כ4 על 4 ס"מ. לא נמצאו סימנים שך KEYHOLE, אורטרה לא מורחבים ויש ריבוי קל של מי שפיר (21). הכליות נמצאו תקינות.
מהן האבחנות האופציונאליות? עד כה כל הסקירות היו תקינות ולא הראו שום ממצא חריג...
מה עליי לעשות?( מדובר בבת כי הבנתי שיש הבדל)
תודה מראש
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית שתן לא מתרוקנת
ד``ר דוד בן מאיר02/06/2009חני שלום,
אם אכן מדובר בבת הרי של keyhole אין משמעות.
היצרות בשופכה אצל בנות קיימת אם כי היא נדירה ביותר.
השאלה מה כמות השארית. אם משמעותית, לאחר הלידה צריך לבצע מעקב כאשר יש לשלול בעיה חסימתית ממקור אחר, בעיה נוירולוגית שפעמים רבות קשורה בחסר גרמי של עמוד השדרה, או אף רפלוקס. מובן שיתכן מאד שאין בעיה משמעותית.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שלפוחית גדולה
חני03/06/2009שלום ד"ר ותודה על המענה המהיר,
היום הייתי שוב באולטראסאונד וכשהסתכלו על המעי כתבו שהודגשו לולאות מעי ברוחב של עד 15 מ"מ וכן עדיין שלפוחית שתן בגודל 33*37 , מדוע מסתכלים על המעי?
אני מאוד מודאגת, מה הסיכוי שזה לא יהיה משהו רציני?
תודה,
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שלפוחית גדולה
ד``ר דוד בן מאיר08/06/2009חני שלום,
קרוב לודאי שבודקים האם יתכן שיש אטמות של פי טבעת- מצב זה ניתן לגלות בוודאות רק לאחר הלידה.
בהצלחה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)