מס' שעות ללא פיפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שעות ללא פיפי
    מיכל
    04/09/2007

ד"ר שלום רב,
    בתי בת שנתיים וחודשיים, עדיין לא גמולה מחיתולים.
    שמתי לב בזמן האחרון כי היא קמה בבוקר עם חיתול יבש (ובד"כ עושה פיפי בחיתול כעשר דקות אחרי שמתעוררת). עד לפני זמן מה בד"כ החיתול של הלילה היה רטוב (לא ספוג לגמרי כמו בתקופה ששתתה מים/תחליף חלב גם באמצע הלילה, אך רטיבות אשר נותנת אינדיקציה לפחות לפעם אחת של פיפי....).
    שמתי לב כי גם במשך היום יכול להיות מצב של מס' שעות ללא פיפי ,קרי חיתול יבש.
    מכוון ובזמן האחרון אנו מביאים לתשומת ליבה את נושא הפיפי (היכן עושים ומאיפה יוצא וכו'),אני נוטה לשאול אותה במשך היום האם צריכה פיפי (כאשר אני שמה לב שהחיתול יבש).
    האם מס' שעות ללא פיפי (לא בלילה) מהווה אינדיקציה לאיזושהי בעיה? האם בגיל כזה (שנתיים +) יתכן לילה שלם ללא פיפי?
    אציין כי מדובר בילדה בריאה ללא היסטוריה רפואית כלשהי או בעיות במערכת השתן.
    תודה רבה לך
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שעות ללא פיפי

הוספת תגובה

• הפרעות בהשתנה

ד''ר בוריס צ'רטין
    07/09/2007

אני מציע לא להכניס נושא השתנה למרכז עניינים ילדה
    לא ניראה לי ש יש בעיה קצב השתנה תקין בילדים הוא 2-3 שעות לפעמים ילדים מתעצלים ללכת לשירותים ואז מפתחים כיס השתן עצלני עם נפחים גדולים אשר בהחלט בעיה ולכן ממומלץ לשלוח ילדים להטיל שתן כל 3 שעות לפתח קצב תקין אלה במקרה שלך לא ניראה ש יש בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו