מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח היפספדיאסאיליה29/08/2009
שלום רב, בן שלי(בן 1.8) עתיד לעבור ניתוח היפספדיאס בדרגה קשה. יש לי כמה שאלות: עד כמה תהליך החלמה יכול להיות ארוך ? מה סיכוים שתהליך יסתיים בשלב אחד בלבד, במה זה תלוי ? איך אוכל לדעת שרופא מרדים הינו רופא מרדים לילדים כי רופא ילדים שלנו אמר כי זה חשוב שיהיה מרדים לילדים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח היפוספדיאס
ד``ר דוד בן מאיר29/08/2009איליה שלום
ככל דרגת ההיפוספדיאס קשה יותר, כך עולה הסיכוי שהניתוח יבוצע בשני שלבים וכן עולה אחוז הסיבוכים ומכאן נגזר גם תהליך ההחלמה. אני מעריך שמרדים שהתמחה בהרדמת ילדים מרדים ילדים ברוב בתי החולים בארץ, בודאי בכאלה שמבצעים ניתוחים מורכבים מהסוג שבנך אמור לעבור.
בהצלחה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
איליה01/09/2009אני מודה על תגובה, בהמשך לשאלה שלי אנו רוצים לדעת מה תהליך חיפוש של אופר מרדים, לא הצלחנו להבין איך נוכל לקבל שם של רופא, אנו מתכוונים לעשות ניתוח באופן פרטי, מי ממליץ לנו במקרים כאלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)