ניתוח היפספדיאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח היפספדיאס
    איליה
    29/08/2009

שלום רב, בן שלי(בן 1.8) עתיד לעבור ניתוח היפספדיאס בדרגה קשה. יש לי כמה שאלות: עד כמה תהליך החלמה יכול להיות ארוך ? מה סיכוים שתהליך יסתיים בשלב אחד בלבד, במה זה תלוי ? איך אוכל לדעת שרופא מרדים הינו רופא מרדים לילדים כי רופא ילדים שלנו אמר כי זה חשוב שיהיה מרדים לילדים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח היפספדיאס

הוספת תגובה

• ניתוח היפוספדיאס

ד``ר דוד בן מאיר
    29/08/2009

איליה שלום
    ככל דרגת ההיפוספדיאס קשה יותר, כך עולה הסיכוי שהניתוח יבוצע בשני שלבים וכן עולה אחוז הסיבוכים ומכאן נגזר גם תהליך ההחלמה. אני מעריך שמרדים שהתמחה בהרדמת ילדים מרדים ילדים ברוב בתי החולים בארץ, בודאי בכאלה שמבצעים ניתוחים מורכבים מהסוג שבנך אמור לעבור.
    בהצלחה
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

איליה
    01/09/2009

אני מודה על תגובה, בהמשך לשאלה שלי אנו רוצים לדעת מה תהליך חיפוש של אופר מרדים, לא הצלחנו להבין איך נוכל לקבל שם של רופא, אנו מתכוונים לעשות ניתוח באופן פרטי, מי ממליץ לנו במקרים כאלה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו