בת 3 מרטיבה ביום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3 מרטיבה ביום
    יהודית
    12/11/2009

שלום, בתי בת ה- 3 עברה גמילה מרצונה (יש לה אחות הגדולה ממנה בשנתיים ורוצה להיות כמוה)ובשיתוף עם ילדי הגן והגננת כשהיתה בת שנתיים ו-3 חוד', בחודשים הראשונים היה נפלא, בלילה השארנו את החיתול עד שהסכמנו להפצרותיה שלא נשים לה. כמובן שברח בלילה בגדר הסביר והנורמלי.
    הבעיה התחילה לפני חצי שנה- בריחת פיפי ביום, זה התחיל בכמה טיפות שלא תמיד שמים לב אליהן עד שמריחים ועד היום: בורח קצת, בורח הרבה, מתעקשת שלא ללכת לשירותים, אומרת שלא יצא, שלא מרגישה רטוב, צוחקת לנו בפנים, היא מסוגלת לשבת בבריכה של פיפי והיא יכולה גם ללכת מרצונה לשירותים (מה שקורה פחות עם הזמן ) ואנחנו יכולים לקחת אותה גם 5 פעמים בשעה לשירותים ועדיין בורח קצת. בדקנו שתן, דם, צואה - הכול תקין והאבסורד שלילה שלם לא בורחת טיפה וגם בשנת צהריים. בשבוע האחרון הבעיה אף החמירה לבריחת פיפי בלילה ובצהריים.
    - ניסינו להבליג, כעסנו, דיברנו, התעלמנו, אני מודעת לגיל הרך שלה, אבל אחרי חצי שנה של עליות וירידות וכרגע התדרדרות, אני פשוט אני אובדת עצות. מה המלצתך? האם זה נפשי? פיזיולוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3 מרטיבה ביום

הוספת תגובה

• בת 3 מרטיבה ביום

ד``ר דוד בן מאיר
    13/11/2009

יהודית שלום
    אם בדיקת שתן ובדיקת רופא מטפל תקינה, בעיה זו נובעת לרוב מבשלות לא לגמרי שלמה של שליטה בדרכי שתן עם "משחקי כוחות" בין הילד להוריו. ממליץ להמתין בסבלנות או לפנות קודם לייעוץ רגשי. מיעוט הילדים נכנס לגיל בית ספר עם בעיה זו ובמקרים אלה דרוש טיפול משולב.
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו