פין חבוי ותחושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פין חבוי ותחושה
    תמר
    10/12/2009

שלום
    בני בן שנתיים וחצי, יש לו פין חבוי. בעבר קיימנו בדיקה אצל רופאת ילדים שהעלתה כי האשכים ירדו והפין בגודל מתאים לגיל, כלומר - הכל בסדר.
    שני דברים מטרידים אותי - 1. מעולם לא ראיתי אצל בני זיקפה, וכן לא ראיתי אותו משחק עם הפין (כפי שילדים בגיל הזה בד"כ עושים)גם לא כשהוא ערום.
    2. הוא עכשיו סביב גיל גמילה מחיתולים, בקקי הוא שולט באופן מלא, יודע להודיע כשצריך ולהגיע "בשלום" לסיר או לשירותים. לגבי פיפי - יש לי הרגשה שאין לו מושג. הוא לא מודיע מראש וגם לא תוך כדי, רק כשהוא מוצא את עצמו פתאום בתוך שלולית חמימה הוא אומר שעשה פיפי ומבקש להחליף בגדים.
    האם יש מקום לדאגה? האם צריך לעשות בדיקות כלשהן?
    תודה
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין חבוי ותחושה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר עמוס נאמן
    11/12/2009

ראשית לא נראה כי יש מקום לדאגה
    גיל הגמילה מחיתול מלווה לעיתים בתופעות "מוזרות" כמו שציינת, שהוא לא מדווח על צורך במתן שתן , אך לרוב הדברים מסתדרים.
    אני בטוח שיש לו זיקפה (אני משער שבדיקת רופאת הילדים ובדיקה שלכם נכונה, ואכן יש אשכים ופין תקין), אתם פשוט לא רואים אותה.
    אני ממליץ לא להפוך את הזיקפה שלו לנושא שיחת היום בבית.
    במידה והתופעות ממשיכות , תפנו לבדיקה של אורולוג ילדים

בברכה

ד"ר עמוס נאמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

תמר
    11/12/2009

על תשובתך המרגיעה,
    הנושא בהחלט לא מהווה שיחת היום בבית, אבל נשים לב שגם לא יהפוך לכזה.

שבת שלום
    וחנוכה שמח
    תמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו