מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פין עקום ומסובב- תשובה מרופאמעין27/02/2010
בעת הכנת התינוק לברית, המוהל שם לב כי פין התינוק מסובב ועקום. קו התפר שלו עקום בצורה משמעותית. המוהל אמר כי הוא יכול לבצע את הברית אך שאל אם אנחנו רוצים להתייעץ קודם כל עם אורולוג שאם נרצה לתקן שלא נבוא בטענות. מה ניתן לעשות? ככל הנראה מדובר במצב קוסמטי בלבד, אך המוהל אמר שאם הוא יחתוך זה לא יהיה סימטרי בכלל. האם כדאי לבצע ברית או שמא עדיף להמתין שהילד יגדל? מבקשת מידע על כך והאם הדבר יפגע בתקודו בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד''ר עמוס נאמן27/02/2010עצתו של המוהל טובה וכל הכבוד לו על כך.
תפנו לאורולוג ילדים שיבדוק את בנכם.
במידה והעקמת משמעותית אני ממליץ לעקב את הברית ובסביבות גיל שנה לתקן את העקמת ולבצע ברית.
במידה והעקמת קלה ופתח השופכה במקום אין מניעה מביצוע הברית.
רק לאחר בדיקה תוכלו לדעת מה חומרת העקמת
בברכה
ד"ר עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מעין07/03/2010אכן אורולוג ילדים המליץ לבצע ניתוח בעוד חצי שנה למרות שניתן לבצע ברית אך לטענתו הדבר יפריע לילד בעתיד ולכן כדאי לעשות את הברית עם הניתוח.
ברצוני לשאול כיצד מתבצע ניתוח זה על מנת לישר את הפין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
ד''ר עמוס נאמן07/03/2010בשלב ראשון של הניתוח אני מפריד את העור וכורת את עודך העורלה. לאחר מכן מבצעים זיקפה מלאכותית ע"י הזרקת מים סטריליים לפין ורואים היכן העקמת המאקסימלית. בשלב זה ישנן מספר טכניקות כירורגיות בהם מבצעים את הישור. בסופו של דבר תופרים את העור.
הניתוח קוסמטי ועדין מאוד
לרוב אני משחרר את הילדים הביתה באותו יום או יום למוחרת
בברכה
ד"ר עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הן הטכניקות ליישור?
מעין07/03/2010מה הן הטכניקות השונות ליישור וכיצד אתה בוחר ביניהן? וסליחה על השאלה המטומטמת הבאה, אבל ברצוני להבין- האם הכוונה ש"מורידים" הרבה מאיבר המין? (אתה יודע, דואגת לילד...חחחח)
ותודה על התשובה הזריזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר עמוס נאמן08/03/2010כמה אתה מוריד ? בעצם לא "מורידים" כלום. כאשר יש עקמת צד אחד ארוך יותר מצד שני ובעצם מקצרים את הצד הארוך לפי הצד הקצר.
לגבי הטכניקות השונות. מדובר בשיקולים טכניים, אם וכאשר תחליטו על ניתוח תתיעצו עם הרופא המנתח לגבי הטכניקות. כאשר אני מיעץ למשפחות לגבי הניתוח אני מצייר ומראה תמונות , כך יהיה קל יותר להסביר
בברכה
ד"R עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מעין08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)