פין שקוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פין שקוע
    ד.ב
    21/08/2010

שלום רב,
    אני אמא לילד בן 7 וחצי אשר מגיל יותר קטן 4 בערך שמתי לב שהפין שלו קטן ולעיתים מאמבטיה או מקור או חום מתכווץ וכמעט נעלם ממש(רואים רק את הקצה שלו)- יש לציין שיש לי בן נוסף היום בן 5 ורזה מאוד אצלו הפין במצב נורמלי לחלוטין.
    הייתי אצל רופא הילדים שלנו שאמר שבגלל שבני בן ה7+ הוא ילד מלא (לא שמן) אייבר המין נראה קטן יותר וכך גם שק האשכים.
    דבר נוסף שרציתי לציין כי בני בן ה7 הור ילד רגיש לחלב, מלידה אינו נוגע בחלב, אפילו מגע מצמיח מייד פריחה ואכילה יכולה לגרור חלילה וחס לחנק.
    בני אוכל נוסף לאוכל רגיל גם מוצרי סויה ושמעתי לא פעם שהדבר אינו בריא לבנים ועלול לפגוע במערכת המינית.
    ברצוני לשאול מה עושים המצב מטריד אותי... והאם יש קשר לאכילת דברים מסויה.
    יש לציין שעד גיל שנתיים וחצי הוא ניזון מתחילב חלב שעל בסיס סויה וכיום אנו נזהרים לתת לו רק עד פעמיים בשבוע מנה של סויה כגון מעדן סויה או שוקו/חלב סויה.
    אשמח לתשובה,
    בתודה מראש.
    ד.ב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין שקוע

הוספת תגובה

• פין שקוע

ד``ר דוד בן מאיר
    23/08/2010

שלום רב,
    מתיאורך נראה שאכן לבנך פין שקוע- אם לא יהיה שמן- יחלוף בגיל ההתבגרות. אין קשר בין מצב זה לבין תזונה כלשהיא (לבד מתזונה עתירת קולריות שגורמת להשמנה)
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו