דלקת בדרכי השתן???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בדרכי השתן???
    חופית
    23/09/2010

שלום רב,
    ביתי בת שנה ו-10. לפני כשבועיים היה לה חום במשך שלושה ימים ובמקביל התלוננה על שכואב לה בין הרגליים (לא ניתן היה להבחין איפה בדיוק...) וזה קרה בעיקר בלילה ולפני השינה. ההתלוננות הייתה רצינית מאוד- עם התקפי כאב פתאומיים. ביום השלישי (בשבת) לקחנו אותה ל"טרם". שם ציינתי שאולי זה דלקת בדרכי השתן כי הייתה פעם אחת שהיא ממש התלוננה בזמן שהיא עשתה פיפי (בטיטול). עשו לה בדיקת שתן בסטיק שלא יצאה תקינה במאה אחוז. אז לקחו לה שתן לבדיקת תרבית. אחרי יומיים הגיעה תשובה שלילית.
    הילדה עדיין, מדי פעם, מתלוננת על שכואב לה (וגם לפני כחודש היה לה יום כזה שהתלוננה שכואב לה).
    אני מתוסכלת כי אני לא יודעת מה יש לילדה ואיך אני בדיוק יכולה לעזור לה - בדקתי אותה בעצמי וראיתי שאולי קצת אדום יותר מדי בתוך האיבר מין - האם לדעתך יש סיכוי שזה זיהום בדרכי השתן... האם כדאי לבצע בדיקה נוספת... מה דעתך ???
    אשמח לקבל ייעוץ ועזרה ו\או הפנייה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בדרכי השתן???

הוספת תגובה

• דלקת בשתן

ד``ר דוד בן מאיר
    26/09/2010

חופית שלום
    אם תרבית השתן שלילית - אין דלקת. יתכן זיהום חיצוני של אזור הגניטליה.
    כדאי להיות במעקב של רופא הילדים
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו