התדבקות העורלה בתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התדבקות העורלה בתינוק
    עירית
    03/12/2010

שלום רב,
    בני כבן 7 חודשים, היום בבדיקת רופא ילדים (בנושא אחר) הרופא אבחן כי נוצרה התדבקות של העורלה- השוליים התחתונים של ה'כיפה' של הפין- התאחו עם גוף הפין.
    (באמת היה נראה לי משהו לא כשורה אך מכיוון שזהו ילד ראשון והרופאה ההתפתחותית לא אמרה לי דבר בגיל 4 חודשים לא עשיתי עיסוי או כל דבר אחר וכעת זה נראה מאוחה מאד ולא נראה לי שבעיסוי זה ישתחרר או יתרחב. הרופא התפלא שהיא לא אמרה לי לעשות עיסוי)
    רופא הילדים הורה לי לעשות עיסוי לאזור עם שמן למרות הזמן המאוחר ובגיל 9 חודשים אם לא יהיה שינוי הוא יפנה אותי לאורולוג.
    האם לא ניתן לפנות לפני? צריך להמתין עד גיל 9 חודשים? האם הדבר בר תיקון או שתשאר צלקת או עיוות? זה נפוץ? האם לעשות עיסוי בינתיים (זה לא נעים לתינוק) ?
    תודה מראש על תשובתכם.
    מחכה במתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התדבקות העורלה בתינוק

הוספת תגובה

• התדבקות העורלה בתינוק - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    04/12/2010

עירית שלום
    הדבקות עורלה לראש הפין שכיחה מאד ולרוב משתחררת עם הגיל/זיקפות ואין אנו נוהגים לעסות את המקום.
    לפיכך אין מדובר במצב שצריך להדאיג, כדאי לפנות לאורולוג ילדים למעקב.
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו