מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עקמת הפין
ליאת28/06/2011תודה רבה על התשובות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת הפיןליאת16/06/2011
שלום רב,
כתוצאה מברית לא משהו , לתינוק שלי בן שנה וחודשיים יש עקמת פין ובנוסף תסביב קל של הפין לימין לאחר בדיקה אצל שני אורלוגים שניהם הגיעו למסקנה שיש לנתח
אני נורא מתלבטת מה לעשות.
האם אי אפשר לתקן שיהיה יותר גדול??? האם שהפין גודל זה בעייתי יותר לנתח?
האם שהפין גודל העקמת יכולה להיות משמעותית יותר??? ובולטת יותר???
הרופא אמר שזה אמור לשרוף לו בעת מתן שתן בלילה בעיקר האם ביום זה לא יפריע לו?
איך יהיה בגן? האם אני צריכה להיות איתו שבוע בבית???
אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת הפין - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר18/06/2011ליאת שלום,
נראה שהעקמת נשארת כפי שהיא עם הגדילה.
לטעמי עדיף לנתח בגיל צעיר ככל האפשר על-מנת להקטין טראומה של הילד. ניתן לנתח בכל גיל. גיל ההתבגרות בעייתי בגלל הזיקפות התכופות.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין
ליאת19/06/2011לגבי הכאבים לאחר הניתוח
האם יכאב לו כל היום וכל הלילה?\ ומה עושים על מנת להקל?
במשך כמה זמן?
האם צריך להישאר עם הילד בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין אודה על תשובה
ליאת21/06/2011לגבי הכאבים לאחר הניתוח
האם יכאב לו כל היום וכל הלילה?\ ומה עושים על מנת להקל?
במשך כמה זמן?
האם צריך להישאר עם הילד בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת הפין - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר24/06/2011הכאב לרוב נסבל היטב עם משככי כאב סטנדרטים.
מנוחה בבית לפי גישת המנתח. אני ממליץ על שבוע.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)