מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ה.דנינוה.דנינו06/09/2011
שלום. אני חולה במחלת ספינה ביפידה, בשל כך אני סובלת מזה שנים בפצעים קשיי ריפוי בכפות הרגליים. פניתי לנציב תלונות של הקופה בעניין עזרה לקבל/מימון ציוד החבישות כגון גזות,אלכוהול,רשת וכו -אך הם שללו את בקשתי בטענה שעניינם אלו לא כלולים בסל התרופות. פניתי אח"כ למשרד הבריאות -והם נצמדו לטענה של הקופה :( -האם עניין זה צודק?? האם אין לי ברירה כאן?? לאן ביכולתי לגשת בכדי לקבל אישור על הציוד הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ה.דנינו - תגובה
לירון אשחר שפרינצק07/09/2011ה. דנינו שלום,
הסיפור שלך אינו צודק ומכעיס מאוד. איני יודעת כיצד לעזור לך ומה לייעץ לך בהקשר זה.
אוכל לנסות ולהציע קודם כל לא להתייאש ולנסות לפנות לעוד ועוד גורמים (גורם בכיר יותר במשרד הבריאות ובקופה). אני יודעת שזה דורש התעסקות ואנרגיות רבות ולכן פעמים רבים אנשים נוטים לוותר, אך כדאי להמשיך כמה שתוכלי בכדי שתוכלי לבסוף להשיג את העזרה המיוחלת.
בנוסף אולי כדי לבדוק אם יש עמותה המסייעת לחולי ספינה ביפידה, או מחלה אחרת בטווח, אולי הם יוכלו לעזור.
אם את מוכרת בבטל"א באחוזי נכות, אולי הם יוכלו לתת לך מענה.
לבסוף הייתי ממליצה לבדוק עם הגורם המטפל ולשאול גם שם לגבי אפשרויות של עזרה במימון או האם הם יודעים כיצד ומי יכול לסייע לך.
מקווה שעצות אלו יוכלו לסייע לך במעט.
בהצלחה,
ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)