שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חנה
    22/01/2008

האם לנכה בדרך כלל מומלץ למצוא בן זוג נכה גם כן. אני נכה ברגלי השמאלית ונדמה לי שאם אצא אם אדם ללא נכות, תמיד ארגיש זקוקה לו ותמיד ארגיש כאילו הוא עושה לי טובה שהוא איתי.
    האם רגשותי הגיוניים? מה דעתכם בנושא?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לצאת עם אדם לא נכה ולהרגיש זקוקה

רעות דלת פתוחה
    23/01/2008

שלום חנה,
    השאלה שלך אישית ונוגעת ללב העניין.
    האם אני כנכה, רואה עצמי כבן אדם, שיש לו רצון לאהוב, שיש לו דיעה על העולם, על איך אנשים מתנהגים, על מה שחשוב, על מה שלא חשוב?
    האם יש לי מה לתת לאחרים? האם אני יודעת להקשיב? מרגישה נוח להיות קרובה למישהו אחר? להתחלק?
    אלו שאלות חשובות.
    לגבי הרגל שלך - זו חלק מהמציאות איתה את חיה.
    יכול להיות שיש גברים שלהם הרגל תפריע. מן הסתם, עם גברים אלו לא תצליחי לפתח יחסים כנראה.
    אבל - וטוב שכך,
    כל כך הרבה גברים יש בעולם (בערך חצי), ומתוכם יש גם כאלה שהרגל השמאלית שלך פחות חשובה להם מדברים אחרים.
    דברים כמו:
    האם את נדיבה ברגשותיך? האם את יודעת לתת הרגשה טובה לאלה שנמצאים לידך? האם את אדם עם רצונות? עם שאיפות? האם את בשלה לאהוב? להיות נאהבת? האם את תדעי לתת לו ביטחון? האם תצליחי להראות לו אהבה? הערכה?

אולי דברים כאלה יהיו לגבר שתפגשי הרבה יותר חשובים מהרגל השמאלית שלך.

עכשיו מה שנשאר הוא לברר לעצמך - מה חשוב לך, ומי אותו גבר שפגשת, ומה באמת חשוב לו.
    אם אותם הדברים חשובים לשניכם - יש סיכוי שהקשר עם כיוון חיובי. ואם לא - יש לך גבר אחד פחות לברר את זה איתו... ועוד הרבה כאלה שמחכים לך בתור.
    בהצלחה.

עומר,
    פסיכולוג ומנהל רעות דלת פתוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו