סקס עם בחור שיש לו ספינה ביפידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס עם בחור שיש לו ספינה ביפידה
    רונית
    17/10/2011

היי,
    אני בת 22, לא מזמן היכרתי בחור מדהים בן 25 שיש לו ספינה ביפידה. העניינים עוד לא הגיעו למיטה אבל מהתעניינות שלי בנושא הבנתי שיש אנשים עם ספינה ביפידה שקשה להם בתחום המיני. אני רוצה איכשהו לדבר על הנושא, לגשש, אבל לא בדיוק יודעת איך... מה לעשות? הוא באמת מקסים ומאד הייתי רוצה לחוות אתו אינטימיות מינית.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סקס עם בחור שיש לו ספינה ביפידה - תגובה

לירון אשחר שפרינצק
    17/10/2011

רונית שלום,
    ישנן דרכים שונות לבדוק או 'לגשש' לגבי הנושא.
    את צריכה למצוא את הדרך שמתאימה לך ביותר, כך ש'את' תרגישי נוח.
    את יכולה בשיחה אינטימית עמו, לשאול את הבחור האם ללקות ממנה הוא סובל יש השפעות ואיזה הן, ולהמשיך ולשאול בעדינות גם לגבי הנושא המיני.
    כמו כן, את יכולה להתקדם עמו באופן אינטימי יותר ביחסים ולהיות רגישה לנושא, כך שאם הוא יביע היסוס או יגלה קושי תוכלי בעדינות לשאול אותו על כך, ו/או לתמוך בו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס עם ספידה ביפידה

אבי
    26/10/2011

שלום לך,
    אני יודע שב"רעות דלת פתוחה" מטפלים במצבים כאלה ומייעצים.
    את יכול הלדבר איתם על זה, הם מבינים בזה.
    ספינה ביפידה זה לא משהו שאי אפשר לחיות איתו. עם עזרה נכונה והסבר, אפשר להנות מיחסי מין כמו כל זוג רגיל אולי עם קצת עזרה או התאמות.
    אבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בחור בעל ספינה ביפידה

ג'ו
    12/02/2012

אני בן 27 ויש לי ספינה ביפידה. אין לי שום בעיה מינית, יש לי זיקפה טובה.
    אבל יש לי בעיות שתן (ואני די בטוח שגם לבחור שלך), וזה משהו שגורם לעוגמת נפש די גדולה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו