מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכולה להמשיך הלאהבנימין28/10/2011
שלום.לפני כמה שנים חליתי במחלה כרונית.במשך השנים,כתוצאה מהמחלה-איבדתי כמעט הכול.
משפחה,חברים,עבודה,לימודים ובעיקר-את הבן זוג.
היום אני מרגישה שאני במצב שאני לא יודעת איך בכלל להמשיך הלאה,לשמוח במה שיש ולנסות להבריא.
הענין הוא שאני רוצה להבריא אבל לא באמת.זה כאילו שאין ליבשביל מה.אין לי מטרה.
איך יוצאים מזה?איך מקבלים מוטבציה ללכת לטיפולים?
כולם אומרים לי שאני צריכה להבריא בשביל עצמי.אבל אני מבינה שפעם רציתי ךהבריא כדי להיות עם האקס שלי למשל והיום אין לי את זה -אז גם אין לי רצון להבריא.
היתי בטיפולים פסיכולגים,לקחתי גם תרופות נגד דכאון
אני ישמח לעזרה ממכם כמה שאפשר דרך האינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכולה להמשיך הלאה - תגובה
אורית רוזנפלד-קרעין30/10/2011רעות יקרה
את מתארת מצב שהוא באמת לא פשוט. נורא קשה לקום אחרי שקורה משהו גזה ולהחליט שממשיכים הלאה. אבל מנסיוני ברגע שעושים את זה הכל משתנה. מהתיאור שלך נשמע שאת ממש חסרת חשק להכל ומצב רוחך ירוד. יכול להיות שאת סובלת מדיכאון. הייתי ממליצה לך לגשת לרופא המשפחה או פסיכיאטר ולהתחיל לקחת משהו למצב הרוח. במקביל כדאי להתחיל טיפול פסיכולוגי ולנסות להעניק לחייך משמעות חדשה.
אני בטוחה שיש עוד הרבה סיבות טובות לחיות למענן פשוט צריך למצוא אותן....
בהצלחה רבה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה להמשיך
רותי22/11/2011שלום. אינני בעלת מקצוע אך נשמע לי מהשאלה שלך שאת בודדה. בן אדם הוא יצור חברתי ולכן המצב הזה גורם לך להיות עצובה וחסרת מוטיבציה. תנסי לקחת פיקוד על המצב. בעידן המודרני אפשר לצאת מהבדידות דיי בקלות. כנסי לאינטרנט, אתרי היכרויות - בהם ניתן למצוא חברים חדשים. גם התכתבות במייל או שיחות בסקייפ - זה יכול להיות משהו מרענן כדי לצאת מהשגרה. את יכולה לנהל שיחות עם הרבה אנשים ואולי גם למצוא בן זוג ( לא חובה, העיקר להתחיל למצוא קשרים חברתיים). דבר נוסף שניתן לחשוב עליו זה אולי לעבור לגור בקהילה תומכת עם סדר יום וחוגים. ניתן לעבור לגור בדיור מוגן, אני יודעת שיש להם דירות פרטיות שניתן לגור שם בתקופת החלמה מניתוח, אך גם מצב נפשי לדעתי יכול להשתפר במסגרת עם חברים ופעילויות.
תקחי את עצמך בידיים. עצם הניסיון לעשות משהו יכול לשפר את ההרגשה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)