מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה לחשוף? קצת חושש...אוריאל07/11/2011
היי,
אני סובל מכמה נכויות באיברי הגוף חלק רואים ישר וחלק רק בשלב מתקדם יותר...
העניין הוא שאני אמור לצאת עם מישהי עוד כמה ימים. היא יודעת שיש נכויות אבל לא ממש פירטתי מה. עד כמה כדאי לי לפרט בפגישה הראשונה? אציין שלא משהו שאמור להפריע לזוגיות או למצבים אינטימיים, פשוט לא ממש נראה טוב ויזואלית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה לחשוף? קצת חושש... - תגובה
אורית רוזנפלד-קרעין08/11/2011אוריאל שלום
ראשית חשוב לי לומר שאין תשובה אחת שהיא נכונה במקרה הזה. ההתלבטות הזו, של כמה לשתף בדייט בצדדים הפחות "מוצלחים" שלנו קיימת תמיד. השאלה הזאת עולה בדברים פיזיים כמו אלו שאתה מתאר אבל גם אצל אנשים שאין להם נכות פיזית. כולנו בדרך כלל מנסים להציג כלפי חוץ ובטח שבהתחלה גירסה יותר חיובית של עצמנו, וזה בסדר. בעיני המפתח הוא כמה אתה מרגיש נח עם עצמך לחשוף בכל שלב. בשלב בו כבר תרגיש יותר בטוח עם מי שעומד מולך יהיה לך יותר קל לחשוף את הנכויות שלך. לכן נראה לי שאין תשובה חד משמעית לכך. מצד אחד- לא צריך לשקר או להסתיר מצד שני- אין צורך לבוא ולהטיח את הכל בפרצוף. אני בטוחה שכשתרגיש נח בתוך מערכת היחסים הדברים יבואו באופן טבעי וגם יתקבלו יפה יותר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה לחשוף? קצת חושש... - תגובה
לירון אשחר שפרינצק08/11/2011אוריאל שלום,
אתה יוצא עם בחורה לראשונה במטרה להכיר אחד את השניה ולהנות מהפגישה. בכל פגישה ראשונה קיים מתח וחשש. אני מניחה שאצלך החשש הינו גדול יותר בשל הנכויות וההתלבטות עד כמה רואים? עד כמה לחשוף?
ראשית חשוב שתזכור שאתה אמור להנות מהפגישה. לגשש, להכיר אך בעיקר להנות. נסה להגיע לפגישה בצורה הכי פתוחה שאפשר ולחוש תוך כדי מה מתאים לך לומר ומה לא. מכיוון שהבחורה יודעת שיש נכויות סביר שהיא תשאל קצת ולפי דברייך גם תראה. תוכל לספר לה קצת, אך אין כל צורך בפגישה ראשונה לעמיס את כל הקשיים. אני בטוחה שיש לך צדדים רבים נוספים לחשוף, שיוכלו להוות מוקד לפגישה.
הרבה בהצלחה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)