להכיר על כסא גלגלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להכיר על כסא גלגלים
    אירנה
    06/12/2011

היי,
    אני כבר שנתיים על כסא גלגלים מאז שעברתי תאונה. הרגליים משותקות. חוץ מזה אני מאד יפה, נראית טוב, מצחיקה וכו' (אני בת 18). נורא בא לי להכיר מישהו אבל נראה לי שנרתעים ממני בגלל הנכות. אני מאד פתוחה וגם מפלרטטת אבל איכשהו נתקעת רק עם ידידים כל הזמן :-) יש לכם איזו עצה? איך אפשר להכיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להכיר על כסא גלגלים

הוספת תגובה

• להכיר על כסא גלגלים - תגובה

לירון אשחר שפרינצק
    12/12/2011

הי אירנה,
    את נשמעת לי בחורה מדהימה, עם כוחות, בטחון והרבה יכולות. יחד עם זאת, ללא ספק ישנם לא מעט בחורים צעירים בגילך שלבטח נרתעים כאשר הם נתקלים בכסא הגלגלים, דבר אשר לא מאפשר להם להכיר אותך לעומק, או כאשר זה קורה עדיין לא התאפשרה התאהבות רומנטית.
    אין לי ספק שזה עוד יקרה ותכירי מישהו בו תתאהבי והוא בך.
    עד אז... תוכלי להעזר באינטרנט ליצירת קשרים, דרך נהדרת להכיר ולהסתקרן לגבי האדם שמאחורי המחשב. לפעמים כאשר לא ישר רואים את 'הכסא' המרתיע ניתן ליצור חיבור אמיתי ופתוח יותר.
    כמו כן לצאת, לצאת, לצאת. תצאי תבלי ותהני ותמשיכי לנסות עד שתמצאי את אותו אחד שיראה קודם כל אותך ואח"כ את הכסא והמגבלה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו