מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגוע בעמוד שדרהאישה16/01/2012
הי, עשיתי תאונת דרכים לפני כשנתיים ומאז אני משותק ברגליים.
אבל מבחינת יכולת מינית אני פעיל לגמרי. וגם הייתי עם כמה בחורות מאז..
אבל עם אף אחת לא משהו רציני.. כאילו זה נגמר בסקס וזהו.
לא חושב שאני יכול לעשות למישהי את זה.
קצת קשה לי עם זה. אבל בסך הכל אני בנאדם יחסית מאושר
יש לכם טיפים או משהו? ללכת לטיפול אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגוע בעמוד שדרה - תגובה
לירון אשחר שפרינצק25/01/2012שלום,
נעים לקרוא שאתה אדם מאושר יחסית ונהנה מחייך.
אם קיימת יכולת מינית ואתה יוצא עם בחורות, כנראה ש'אתה יכול לעשות את זה' ליותר ממישהי אחת. המשיכה הראשונית קיימת.
פעמים רבות הקושי המשמעותי עם נכות פיזית נראית היא המשיכה והקרבה הראשונית.
השלב הבא של מעבר למערכת יחסים משמעותית - אינו פשוט אף הוא ודורש התחייבות, תקשורת והשקעה רגשית מסוג אחר.
אני מאמינה שבעזרת תמיכה וליווי מתאימים תוכל להתגבר על הקשיים והמחסומים שלך ובהמשך לפתח מערכות יחסים אוהבת ותומכת לטווח ארוך.
ממליצה לך לפנות לטיפול אצל פסיכולוג שיקומי אשר מתמחה בדיוק בתחום הזה של שיקום נפשי לאחר אירועיים משבריים, מחלות, תאונות ונכויות.
בהצלחה רבה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע איך יצא שכתוב שם אישה,
בת02/02/2012מן הסתם אני לא . תודה בכל זאת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)