מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב הזויצחי30/03/2012
אני בגיל 60,כבר 20 שנה מקבל קיצבת נכות נפשי ,כמו כן אני בעל נכויות פיזיות ,אני פגוע ראש מתאונה.ביקשתי ליווי של עובדת סוציאלית מביטוח לאומי ונידחתי,הייתי ברווחה ונדחתי,אמרו לי תבקש בבריאות הנפש,שם אומרים לי תפנה לרווחה.
עדיין התיק של התאונת דרכים לא ניסגר,האם עו"ד שמטפל בתיק צריך לדאוג שתהיה לי עוסית? איך מתמודדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב הזוי - תגובה
לירון אשחר שפרינצק31/03/2012צחי שלום,
אתה מתאר מצב בהחלט בלתי נסבל.
כל אחד מהגורמים אליהם פנית היה צריך לתת לך מענה.
ראשית ברווחה חייבים לתת לך מענה של עו"ס. איני בטוחה לגבי אופי המענה והתדירות, אך הנך זכאי לקבל מענה.
שנית, אם הנך מקבל קצבה של נכות נפשית, אתה וודאי מוכר בבטל"א וצריך לקבל שם מענה.
כך, גם בבריאות הנפש, הנך זכאי לקבל מענה בכל מקרה.
איני יודעת כיצד ניתן לעזור לך. יתכן ופניה לעו"ד אכן תעזור, וודאי יעזור שיש מישהו אשר נמצא איתך ועוזר לך להשיג את העזרה והתמיכה להן אתה זקוק.
ממליצה לך בכל מקרה להעזר באדם נוסף, על מנת להשיג את התמיכה הנדרשת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)