ערב טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב
    ש.
    25/06/2012

כנכה וכאישה, אני מעריכה אתכן על עבודת הקודש שאתן עושות בפורום.
    רוצה לספר לכן משהו:
    לפני כמה שנים, מישהו ניסה לאנוס אותי. תפסתי לו בביצים, ולחצתי בכל כוחי. הוא התפתל מכאבים. ברחתי...
    מבחינה חוקית נהגתי בסדר גמור. גם אין לי טראומה ענקית מזה.
    אבל יש לי תחושה לא נוחה, שברצוני לספר לכן עליה, כאישה אל נשים:
    לא נוח לי עם זה שתפסתי לו בביצים.
    אולי בגלל שהוא התפתל מכאבים. אולי בגלל שיש מוסכמה, שאסור לאישה לפגוע לגבר בביצים. הרי כשהיינו קטנות הסבירו לנו שהביצים של הבנים רגישות נורא, ואסור לנו לפגוע בהן. (גם לכן אמרו זאת?). לא בטוחה למה אני חשה כך.
    תוכלו לעזור לי להבין זאת?.
    אני צריכה להרגיש כך?.

בבקשה ענו לי מהר. דעתכן חשובה לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

• ערב טוב - תגובה

לירון אשחר שפרינצק
    02/07/2012

ע. שלום רב,
    ראשית כל הערכתי הרבה אלייך, על כנותך, על פתיחותך ועל כך שאת משתפת אותנו בסיפורך. אך הכי חשוב, הערכתי הרבה על יכולתך לחשוב ולתפקד בקור רוח, לפגוע בפוגע להבריחו ולברוח.
    אם אדם כלשהו ניסה לפגוע בך בצורה כל כך בוטה ומכאיבה, ואת כאשה עומדת מולו ומתגוננת בידיים חשופות (לדעתי האישית בלבד) מה שעשית נכון, מבורך ומקובל. כל הכבוד.
    שוב לדעתי האישית - כאשר מישהו מנסה לאנוס אותך וכל אשר עשית הוא לפגוע לו באשכיו?!? הלוואי וזה מנע ממנו בכל דרך שהיא פגיעה בכל אשה אחרת. (עבורו זה כאב שעבר...).
    יחד עם זאת, ולמרות שאת אומרת שאינך נושאת טראומה מהאירוע, יש כאן תחושה של אשמה שלך - כפי שלצערי נפגעות אונס רבות חשות שלא בצדק. וזה בהחלט דרוש טיפול, מכוון שאין לך על מה להרגיש אשמה, אלא גאווה רבה על מעשייך.
    אנא בדקי וטפלי בתחושתייך, מכוון שאין כל סיבה שתסתובבי עם תחושת אשמה.
    עלייך להיות גאה בעצמך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו