מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עצהשירן01/11/2012
בעלי נכה בכסא גלגלים
עברנו להתגורר בשכונה חדשה בה יש סופר קטן היחיד בשכונה
הסופר הוא ללא גישה לנכים תאמינו או לא! יש שם מדרגה שאי אפשר לעלות עליה עם כסא
דיברנו עם המנהל הוא אומר שהוא יעשה גישה אבל לא כרגע
זה אומר שבעלי לא יוכל לצאת ולרכוש שם מצרכים
מה עושים במצב כזה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עצה - תגובה
לירון אשחר שפרינצק05/11/2012שירן שלום,
ראשית משתתפת בתחושת התסכול הרבה שלכם וחוסר האונים לנוכח חוסר התחשבות וחוסר היכולת לראות את הזולת.
מכעיס לשמוע כל פעם מחדש שיש עדיין מקומות רבים כל כך ללא נגישות מתאימה.
שנית, אם מדובר במדרגה בודדת (נדמה לי שאפילו עד 3-4 מדרגות), ניתן להציב פלטת עץ חזקה, אשר עליה ניתן להסיע את הכסא.
הייתי מדברת שוב עם מנהל המקום ומציעה לו להציב שם באופן זמני פלטת עץ שכזו, עד אשר ימצא פתרון קבע.
מדובר על פלטת עץ אשר ניתן לרכוש תמורת סכום של שקלים בודדים בכל נגריה, ואין מדובר על הוצאה כספית ניכרת.
אני בטוחה שלקוחות רבים יודו לו על כך....
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)