שיקום לאחר תאונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום לאחר תאונה
    שרית
    29/05/2013

אני פסנתרנית ועברתי תאונה בעקבותיה לא יכולתי להניע את ידי השמאלית שנתיים. חוששת לחזור לנגן, האם יש דרך לעשו זאת בעדינות, צריך להתחיל עם מורה מיוחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום לאחר תאונה

הוספת תגובה

• שיקום לאחר תאונה - תגובה

לירון אשחר שפרינצק
    17/06/2013

שרית שלום,
    קודם כל אני מאמינה שהדרך לשיקום, כרוכה בחזרה לנגינה שאת כה אוהבת, באופן שיאפשר לך לחוש הנאה מחודשת מכך.
    הדרך לחזור לנגן הינה באופן הדרגתי, לאט, לאט ובעדינות.
    אני בהחלט חושבת שצריך מורה מיוחד לכך, מישהו שילך בקצב שלך, יעודד, יחזק ולפעמים ידחוף (אבל במידה), מישהו שאת תרגישי נוח איתו!!!

בנוסף, ממליצה לך לשקול ליווי של טיפול פסיכולוגי שיקומי במטרה להקיף את השיקום בכל התחומים ולחזקך בתחום הרגשי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת

אורן
    24/06/2013

האם יש מורים לפסנתר שמתמחים בשיקום לאחר פציעות? אשמח להמלצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת - תגובה

לירון אשחר שפרינצק
    30/06/2013

אורן שלום רב,
    לצערי לא אוכל לעזור לך בשאלה זו, איני יודעת, ואף איני יודעת לאן להפנותך...
    הייתי ממליצה לבדוק עם מורים באזור מגורייך (שכן, זה תנאי חשוב לטעמי), אולי משהו באזורך יוכל להמליץ על מורה מתמחה בשיקום.
    בנוסף, כפי שכבר כתבתי , אני חושבת שחיבור אישי עם המורה, משהו שיוכל להבין אותך, לעבוד באופן איטי, אבל לא יוותר... הוא המורה אשר לבטח יוכל לעזור לך לחזור לנגינה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו