מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום לאחר תאונהשרית29/05/2013
אני פסנתרנית ועברתי תאונה בעקבותיה לא יכולתי להניע את ידי השמאלית שנתיים. חוששת לחזור לנגן, האם יש דרך לעשו זאת בעדינות, צריך להתחיל עם מורה מיוחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום לאחר תאונה - תגובה
לירון אשחר שפרינצק17/06/2013שרית שלום,
קודם כל אני מאמינה שהדרך לשיקום, כרוכה בחזרה לנגינה שאת כה אוהבת, באופן שיאפשר לך לחוש הנאה מחודשת מכך.
הדרך לחזור לנגן הינה באופן הדרגתי, לאט, לאט ובעדינות.
אני בהחלט חושבת שצריך מורה מיוחד לכך, מישהו שילך בקצב שלך, יעודד, יחזק ולפעמים ידחוף (אבל במידה), מישהו שאת תרגישי נוח איתו!!!
בנוסף, ממליצה לך לשקול ליווי של טיפול פסיכולוגי שיקומי במטרה להקיף את השיקום בכל התחומים ולחזקך בתחום הרגשי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלה נוספת
אורן24/06/2013האם יש מורים לפסנתר שמתמחים בשיקום לאחר פציעות? אשמח להמלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלה נוספת - תגובה
לירון אשחר שפרינצק30/06/2013אורן שלום רב,
לצערי לא אוכל לעזור לך בשאלה זו, איני יודעת, ואף איני יודעת לאן להפנותך...
הייתי ממליצה לבדוק עם מורים באזור מגורייך (שכן, זה תנאי חשוב לטעמי), אולי משהו באזורך יוכל להמליץ על מורה מתמחה בשיקום.
בנוסף, כפי שכבר כתבתי , אני חושבת שחיבור אישי עם המורה, משהו שיוכל להבין אותך, לעבוד באופן איטי, אבל לא יוותר... הוא המורה אשר לבטח יוכל לעזור לך לחזור לנגינה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)