שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    ר
    10/04/2008

אני בן 20 ויש לי רגל קצרה. אני הולך עם נעל אחת גבוהה יותר. הבעיה שלי היא שברגע שבחורות מגלות את זה כמה ימים אחר כך הן לפתע רוצות לגמור. זה קרה לי עם כל הבנות שיצאתי איתן בחיי.

למה זה קורה לי?
    מה לעשות :(

תודה מראש על התמיכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• מגבלה גופנית והכרויות

רעות דלתפתוחה
    10/04/2008

שלום לך.
    השאלה שאתה מעלה חוזרת הרבה מאוד, בעצם איך זה שאנו פוגשים בני או בנות זוג, שכביכול בקשר הראשוני מעוניינים בקשר, אבל כאשר הלקות הגופנית עולה, זה משנה את התמונה והם בוחרים לסגת.

למעשה זה קיים בכל האוכלוסיה, גם למי שאין לו נכות.
    בן הזוג או בת הזוג מגלים פרט שלא מוצא חן בעיניהם ונסוגים מהקשר.
    במקרה שאתה מעלה הסיבה היא גופנית, אבל לפעמים הסיבה יכולה להיות שונה. למשל, כאשר מישהו מספר שהוא מעשן, או מישהו שיש לו בן משפחה עם מחלת נפש, או עם פיגור שכלי, מישהו שבעבר הסתבך עם החוק.
    המשותף לכל הדברים הללו הוא, שתמיד בחירת בן הזוג לוקחת בחשבון את התמונה הכללית, ורק כשסך כל הפרטים מתאימים למעשה מתגבשת ההחלטה לתת לקשר צ'אנס.

המעניין הוא, וכך אתה תגלה אם תמשיך לנסות ולצאת עם בנות זוג להכרויות, שלכל אדם סדר העדיפויות של מה שחשוב לו - הוא שונה.
    יש בנות שיעדיפו מאפיינים של אישיות יותר, וכאלה שיעדיפו מאפיינים גופניים יותר.
    נסה לבדוק עם עצמך, האם אתה נמשך לבנות זוג שמעדיפות יותר מאפיינים חיצוניים? אולי אתה מוצא אותן, בגלל שלך חשוב לצאת עם מישהי יפה, מישהי שהיופי החיצוני חשוב לה.
    נסה לבדוק עם עצמך, אולי יש בנות שאתה "מסנן" מראש, שאולי אינן מלכות היופוי, אבל נראות בסך הכל לא רע, ויש דברים נוספים שמאוד חשובים להן, כגון אמון, כנות, ביטחון וכבוד הדדי - מאפיינים לא פחות חשובים ממראה חיצוני.

ותזכור, בשנים האלה שלך, בגילאי ההתבגרות עד לתחילת שנות השלושים, בחברה שלנו יש דגש של יופי גופני מאוד חזק. אחר כך, תגלה שבנות מתחילות לקחת בחשבון דווקא יותר מאפיינים אישיים כמו בטחון, יכולת לאבהות טובה ואישיות חיובית, יותר מאשר יופי חיצוני.
    כך שיש תקווה.

בהצלחה,
    עומר
    פסיכולוג ומנהל רעות דלת פתוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו